“Super Bowl of trade shows” se održava u Detroitu

0
4133
Detroit

ASAE 2015 kongres ili kako ga često nazivaju “Super Bowl of trade shows”, održaće se od 08-11 avgusta ove godine, u Detroitu, po prvi put. Očekuje se da će organizator kongresa ASAE (American Society of Association Executives) okupiti više od 6000 najboljih organizatora događaja.

Gospodin Džon Grejm, predsednik ASAE, ističe da je ovo velika prilika za Detroit da pokaže sve svoje mogućnosti i potencijale. Grad će od učesnika ovog kongresa zaraditi između 15 i 20 miliona dolara. Takođe, gospodin Džon očekuje da će preko 20% učesnika kongresa nakon događaja izabrati baš ovaj grad za svoje buduće sastanke i evente, što će doprineti velikom ekonomskom prihodu u narednim godinama.

Iako su gradovi puput San Dijega ili San Franciska, koji imaju veću turističku reputaciju, interesantniji mnogim učesnicima ASAE kongresa, najveći broj nacionalnih asocijacija je smešteno u Vašingtonu i Čikagu, tako da je učesnicima odlazak u Detroit na kongres mnogo jeftiniji i lakši za organizaciju.

Gospodin Grejm napominje da iako ASAE kongres nikada do sada nije organizovan u Detroitu, blizina aerodroma gradu, jeftiniji smeštajni kapaciteti kao i zabava i restorani sa kojima grad raspolaže su glavna prednost i ono što će učesnike najviše privući na ovaj kongres.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.