SEEbtm Awards 2018 – Priznanja za najbolje u kongresnom turizmu

0
2401

Verujemo da je u vašem kalendaru, kao i u našem, novembar posebno važan mesec. To je mesec kada se sumiraju utisci o uspešnosti godine, kada se zahvaljuje partnerima i klijentima na saradnji, proslavljaju postignuti uspesi i nazdravlja budućim.

To je i mesec kada tim portala Kongresniturizam, kompanija Merc i uredništvo SEEbtm magazina tradicionalno organizuje SEEbtm Party, najveće okupljanje kongresne industrije regiona, u cilju stimulacije regionalne saradnje, razmene znanja i iskustva i istovremeno kreiranje platforme za uspostavljanje dalje saradnje i promocije na regionalnom i međunarodnom tržištu.

Na ovom događaju 15. novembra 2018. godine, od velike važnosti za poslovne i kongresne hotele i prostore, ali i za organizatore događaja, dodeljivaće se, drugi put, SEEbtm Awards, priznanja najboljim hotelima i event prostorima u regionu jugoistične Evrope. Ove godine će glasanje biti još uzbudljivije, zanimljivije, ali i još više dobiti na kredibilitetu, jer je uvedena važna novina – stručni žiri sačinjen od predstavnika najeminentijih kompanija i organizacija koje organizuju događaje u regionu, koji će glasati (pored dosadašnjih glasova publike) za, po njihovom bogatom iskustvu iz prakse i mišljenju, najbolje hotele i prostore. A o kome se radi možete videti ovde.

Pored žirija, o pobednicima u 17 kategorija će odlučivati i glasovi publike, pa vas pozivamo da u periodu od 22. oktobra do 7. novembra glasate online za svoje favorite i pomognete im da pobede.

Više detalja o glasanju ali i prijavljivanju kandidata možete pronaći na:

seebtm.com/seebtm-awards/ kao i na tel.: +381 11 39 60 388, ili na office@kongresniturizam.com

Donatorsko veče – „Budi ono što želiš da vidiš kod drugih“

Nismo zaboravili ni na one kojima je pomoć najpotrebnija stoga će i ove godine biti organizovana humanitarna akcija. Tokom večeri SEEbtm ceremonije dodele nagrada i SEEbtm Party-ja, prikupljaće se novčana sredstva u vidu ulaznice na događaj, u iznosu od 999,00 RSD po osobi i ubacivaće se u donatorsku zaključanu kutiju. „Budi ono što želiš da vidiš kod drugih“ ostaje naš moto!

Svim kandidatima za SEEbtm Awards 2018 želimo puno sreće, a uspehe proslavljamo zajedno!

Tim portala Kongresniturizam i uredništvo SEEbtm magazina

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.