SEE Property Business Forum Belgrade 2014

0
3803

Datum održavanja:  29. maj 2014. godine

Mesto održavanja: Metropol Palace Hotel, Beograd, Srbija

Web: www.portfolio.hu

Kratak opis:

Međunarodna konferencija o tržištu nekretnina „SEE Property Business Forum Belgrade 2014” održaće se 29. maja u Metropol Palace hotelu, u Beogradu, u Srbiji.

Konferenciju organizuje “Portfolio Conferences” u saradnji sa RICS-om, Kraljevskim institutom ovlašćenih procenitelja, jednom od najeminentnijih institucija specijalizovanih za nekretnine.

Neke od tema konferencije biće: Kakvo je trenutno stanje tržišta nekretnina u Srbiji, Hrvatskoj i ostalim zemljama jugoistočne Evrope; Gde je Srbija u odnosu na njene susede; Koliko je Srbija trenutno privlačna stranim investitorima; Kako će i u kolikoj meri pristupanje Srbije EU uticati na ovo tržište, itd.

O trenutnom stanju i perspektivama daljeg razvoja tržišta nekretnina Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Bugarske, Rumunije i Albanije, između ostalih govoriće i Dr Nikolas Spiro, Vodeći partner, „Spiro Sovereign Strategy”, Stevan Lojovic, Regionalni menadžer, „Bluehouse Capital”, Srbija, Mikaela Lašova MRICS, „Forton”, Bugarska, Rudolf Riedl MRICS, Generalni direktor za Srbiju, „Raiffeisen Evolution”, Maho Taso MRICS, „Prostor”, Bosna i Herzegovina, itd.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.