Rob Dejvidson otkriva ključne teme za globalne industrijske trendove na ibtm world 2015

0
1772
Rob Davidson
Mamas corner beauty and kids bar

[quote_box_center]Rob Dejvidson, Managing Director, MICE Knowledge i ibtm world Industry Analyst otkrio je neke od ključnih industrijskih tema iz njegovog Trends Watch report-a, koji će biti predstavljen kao deo ibtm world knowledge programme.(www.ibtmworld.com/knowledge).[/quote_box_center]

Rezultati koji se nalaze u celokupnom izveštaju koji će biti predstavljen dva puta na ovogodišnjem sajmu (u utorak, 17. novembra od 11:30 – 12:30 i u četvrtak, 19. novembra od 9:00 – 10:00), ukazuju na kontinuiran rast i optimizam s obzirom na ekspanziju kongresne industrije za sledeću godinu.

Dejvidson je identifikovao da ključni indikatori „zdravlja” kongresne industrije, uključujući prisustvo, budžet, izlagače i prihode – ostaju pozitivni, signalizirajući da će se trend rasta nastaviti.

Komentarišući svoje istraživanje Dejvidson je izjavio da „Veliki broj istraživanja asocijacija kongresne industrije ukazuje na stalnu ekspanziju u poslovima kongresne industrije, sa očekivanjem da će dokazati da je 2015. godina prosperitetnija nego prethodna.”

U Dejvidsonovom izveštaju govoriće se i o promeni dizajna sastanaka, ali i promeni dizajna prostora za sastanke. Dejvidson se nadovezuje i kaže „U 2015. godini, vidimo radikalne kvalitetne promene u načinu dizajniranja sastanaka. I prostori sa oduševljenjem prilagođavaju svoju ponudu evolvuirajućim zahtevima nove generacije organizatora događaja i učesnika.”

Uticaj globalne ekonomije i njen neravnomeran oporavak širom geografskih regiona su takođe jedan od glavnih tema u okviru ove prezentacije.

Povodom toga Dejvidson je izjavio „Kako se globalna ekonomija neravnomerno menja, u zavisnosti od toga koji je region uzet u obzir, izgledi kongresne industrjie variraju duž široke geografske zone.”

„U Americi gde je hotelska ponuda porasla, sa skoro 100.000 novih soba koje su izgrađene u 2015. godini, potražnja za sastancima nastavlja da raste do učetvorostručenja ponude dobavljača. To znači da se Amerika susreće sa tržištem dobavljača, a moć odlučivanja o cenama je predviđeno da ostane u rukama hotelijera do druge polovine 2016. godine.”

Svi učesnici ibtm world 2015 su pozvani da prisustvuju prezentacijama Trends Watch report-a.

Da se registrujete kao trade visitor i saznate više o prednostima prisustvovanja sajmu posetite www.ibtmworld.com/visit2015

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.