RINA TRAVEL & EVENTS – VOLVO TRUCKS FINALE 2013 U HRVATSKOJ

RINA TRAVEL & EVENTS

0
4125
Volvo -  Rina Travel & Events
Volvo – Rina Travel & Events

Naručitelj Volvo Trucks od 2011. godine na ovaj način promovira učinkovitost i štedljivost svojih kamiona i nagrađuje partnere širom svijeta, a Hrvatska je ove godine odabrana za regionalnog domaćina 14 delegacija iz zemalja od Baltika do Jadrana.

Prvi posao Rine, kao odabranog partnera Volva, bio je predložiti opcije smještaja gostiju na najvišem nivou. Nakon više sastanaka i inspekcijskih posjeta izbor je pao na motodrom Grobnik za utrku i nedaleku Opatiju za smještaj – staru damu hrvatskog turizma u kojoj su gosti mogli uživati, u hotelu Remisens Premium Hotel Ambasador sa pet zvjezdica.

„Bila nam je čast ugostiti ovako značajan skup, a posebno bi zahvalila Rini na izvrsnoj suradnji u detaljnoj pripremi i organizaciji događanja.” Maja Šimunić
Liburnia Riviera Hoteli, voditelj MICE odjela

Najzahtjevniji dio organizacije predstavljala je višednevna  transformacija asketski uređenog Grobnika u VIP prostor pa je pored staze postavljen šator od 500 m2, a mehaničarske garaže su preuređene u prostore sa zabavnim sadržajima za simulacije vožnje, sobe za novinare i prostore za potrebe cateringa.

Uz koordiniranje mnogobrojnih transfera iz zračnih luka u Zagrebu i Trstu do Opatije mnogo posla je bilo i u brendiranju i pripremi staze.

Kada su sve pripreme u Rininoj organizaciji bile gotove i vrijeme je poslužilo, pa su gosti mogli uživati u ugodnoj mediteranskoj klimi i sunčanom vremenu (20°C) usred jeseni. Nakon jutarnjeg dijela od 14 natjecatelja – nacionalnih prvaka u svojim državama ulazak u drugi krug i mogućnost osvajanja Volvovog modela V40 ostvarili su predstavnici Poljske, Češke, Mađarske i Slovenije.

Volvo -  Rina Travel & Events
Volvo – Rina Travel & Events

„Izuzetno smo zadovoljni sa podrškom koju nam je pružala Rina, krenuvši od prvog nacrta pa do same realizacije eventa. Cijeli tim Rine orijentiran je prema svojem klijentu u potpunosti i cijelo vrijeme tijekom procesa „izgradnje” eventa. Njihova fleksibilnost i posvećenost zadatku je upravo onakva kakvu mi kao klijenti trebamo i očekujemo.“
Lidija Supek Koršoš
Volvo Trucks Hrvatska, marketing manager

Kada su i popodnevne vožnje završene konačni rezultati su zadržani u tajnosti kako bi bili otkriveni na vrhuncu gala večeri koja se isti dan odvijala u Opatiji. Nakon večere od jadranskih i kontinentalnih delicija za svih 150 učesnika prikazan je video sa najzanimljivijim dijelovima dnevnog dijela programa, a izvršni direktor Volva srednje i istočne Europe Tom Joerning dodijelio je nagrade od kojih je ona najvrjednija, na 4 kotača, otišla Zoltanu Simonu iz Mađarske.

U dobrom raspoloženju zabava uz živu glazbu je mogla početi, a unatoč cjelodnevnim obavezama i umoru gosti su plesni podij ispraznili tek pred jutro.

Gosti su iz Hrvatske otišli sa mnogo pozitivnih dojmova, zadovoljni gostoprimstvom i cjelokupnim doživljajem te su svi najavili ponovno sudjelovanje u Volvovom The Drivers’ Fuel Challenge-u.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.