Renovirani Valamar MICE hoteli u Dubrovniku

0
4103
Valamar Dubrovnik President - kongresna sala

Valamar Dubrovnik President - kongresna salaHotel Valamar Dubrovnik President 5* danas je jedan od najboljih hotela na Mediteranu. Potpunim preobraženjem spoljašnjeg izgleda, poboljšanjem postojećih i dodavanjem novih usluga, gostima sada pruža ne samo vrhunske uslove za najbolji mogući boravak u hotelu, već i novi doživljaj samog grada kao perjanice hrvatskog turizma.

Povećanjem ukupnih kapaciteta za 111 jedinica i dodatkom dva potpuno nova smeštajna krila, hotel sada nudi ukupno 286 prostranih i savremeno opremljenih soba, pet apartmana i predsednički apartman.

Sve sobe su okrenute prema moru, omogućavajući tako svakom gostu nesmetano uživanje u pogledu na Elafitske otoke bez obzira u kojem delu hotela je smešten.

Svi hotelski sadržaji su renovirani, od recepcije, lobija, smeštajnih kapaciteta, restorana, barova, plaže, Wellness & Spa zone s fitness centrom pa sve do unutrašnjeg bazena, kako bi se visok nivo usluge osetio u svim segmentima ponude.

Hotel je takođe bogatiji za novi spoljašnji bazen sa delom za sunčanje i barom, a goste će pri dolasku dočekati grandiozna vizura novog glavnog ulaza s prostranim otkrivenim i natkrivenim parking mestima.

Valamar Argosy Hotel - bazenHotel Valamar Dubrovnik President raspolaže sa kongresnom salom za do 400 osoba i sa tri manje sale za sastanke kapaciteta do 70 osoba, dok su predivne terase s veličanstvenim pogledom na Jadransko more i ostrva idealno mesto za održavanje banketa i prijema.

Hotel Valamar Argosy 4* je zahvaljujući ovom ulaganju postao drugi Valamarov hotel s četiri zvezdice na Babinom kuku.

Njegovi zadivljujuće uređeni vrtovi, stilizovane sobe, potpuno novi unutrašnji i spoljašnji bazeni te još jedna novost – well-being zona sa saunama, prostorijom za fitness i sobom za opuštanje – stvaraju idealno mesto za opuštanje nakon poslovnih obaveza.

Hotel raspolaže sa 308 udobnih soba i sa tri dvorane za sastanke kapaciteta do 80 osoba.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.