MK Mountain Resort – RENOVIRANI I SA PRESTIŽNIM PRIZNANJIMA U NOVOJ SEZONI

MK Mountain Resort

0
4625
MKMR Grand Presidental Suite

MKMR Grand Presidental SuiteKongresni centar MK Mountain Resort-a na Kopaoniku predstavlja jedan od vodećih MICE destinacija u Srbiji, sa izvanrednim mogućnostima za organizaciju seminara, kongresa, konferencija, banketa, team building-a, muzičkih i modnih događaja.

MK Mountain Resort kongresni centar prostire se na pet nivoa, površine 1.000 m2 i raspolaže sa pet konferencijskih sala čiji kapacitet i multifunkcionalnost omogućavaju organizaciju različitih skupova i događaja. MICE segment čini 45% ukupnog broja noćenja ostvarenih u MK Mountain Resortu. Više od 130 poslovnih skupova vodećih kompanija iz Srbije i regiona, organizuje se u MK Mountain Resortu na godišnjem nivou. Takođe, najveći nacionalni i internacionalni kongresi i konferencije organizuju se u kongresnom centru MK Mountain Resorta.

MK Mountain Resort je dobitnik prestižnog priznanja The Best Business Business Destinations Awards Logo 2012Destination Travel Award koja je namenjena kompanijama čiji proizvodi i usluge predstavljaju vrhunac kongresne industrije. Žiri za dodelu nagrade sačinjen je od rukovodioca korporativnih putovanja, članova Udruženja ACTE (Association of Corporate Travel Executives), kao i drugih uticajnjih članova zajednice poslovnih putovanja. Za generisanje nominovanih kompanija, korišćenji su kriterijumi – kvalitet i asortiman usluga, „vrednost za novac”, prisustvo u online medijima, web dizajn, održivost prakse, ekološka svest, korisnički servis i poslovna sposobnost.

Family Hotel Angella ****Family Hotel Angella**** zauzima idealnu poziciju u turističkom centru Kopaonik. Smešten u srcu turistickog centra i Nacionalnog parka Kopaonik, na samo nekoliko koraka od ski staze, hotel ima idealne uslove za ski-in i ski-out. Pored atraktivnih sadržaja Wellness i Spa centra, u ponudi je i dnevni program animacije sa profesionalnom brigom o deci u dečjem klubu. Hotel je direktno povezan sa kongresnim centrom MK Mountain Resort.

Grand Hotel & Spa****nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji, samo nekoliko MKMR Grand bazen unutrakoraka od ski staze, sa zadivljujućim pogledom na Nacionalni park. Gostima je na raspolaganju luksuzan Grand Oaza Spa & Wellness centar koji se prostire na 1.800 m2, opremljen po uzoru na svetske spa centre, kao i bazen i jacuzzi na otvorenom. Bogata ponuda u nekoliko barova i restorana, business centar sa najsavremenijom tehničkom opremom, vrhunska zabava u modernom bowling centru sa 8 traka, fitness centar sa najsavremenijom opremom, bilijar sala i dečja igraonica, samo su deo hotelskih usluga koje su vam na raspolaganju.

Apartments Konaci****deluxe nalaze se u središtu turističkog centra i raspolažu sa apartmanima različite strukture. Kompletno su renovnirani 2012. godine. Zbog odlične lokacije, u neposrednoj blizini ski staza, gostima se pružaju raznovrsne mogućnosti za aktivni odmor, rekreaciju i zabavu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.