Portal Kongresniturizam.com pokrenut je pre 12 godina, kao prvi portal koji objedinjuje kongresnu ponudu regiona Jugoistočne Evrope.

Preko sajta, svi organizatori događaja, mogu pretragom doći do prostora i lokacije koja zadovoljava njihove potrebe. Na sajtu se nalazi preko 230 kvalitetnih i proverenih dobavljača. Sa druge strane, po potrebi, stručni tim portala www.kongresniturizam.com, koji se sastoji od event menadžera sa dugogodišnjim iskustvom, pomaže organizatorima da dođu do pravog izbora prostora i usluge, i pruža podršku oko planiranja i realizacije čitavog događaja.

Portal Kongresniturizam služi za pronalaženje najboljih hotela, prostora i svih ostalih
usluga potrebnih pri planiranju i u organizaciji događaja. Namenjen je kompanijama i organizacijama, tačnije event menadžerima i ostalima koji se bave ovim poslom, a potreban im je pouzdan partner – pomoć, savet, pregovaranje sa dobavljačima, brza i prezicna realizacija. S obzirom na to da regionalni portal za organizaciju događaja www.kongresniturizam.com postoji toliko dugo, prethodna decenija je, prilagođavanjem na tehnološke promene, obeležena sa tri verzije sajta, a sa dva kompletna redizajna, svaka verzija karakterisčna i napredna za period u kom je bila aktuelna.

Šta je kongresniturizam.com?
www.kongresniturizam.com je više od 12 godina vodeći regionalni portal za organizaciju svih vrsta događaja, sa bazom od preko 230 proverenih hotela, kongresnih centara, event prostora i pružalaca usluga na teritoriji Jugoistočne Evrope.

Poslednja verzija urađena je tokom aktuelne, 2018. godine, uključujući kompletan redizajn portala po poslednjim standardima, ali pre svega, slušajući i analizirajući potrebe korisnika. Sada je sajt, naravno, mobile responsive – prilagođava se svim veličinama ekrana, bez obzira na to da li je u pitanju desktop računar, laptop ili mobilni telefon (što pre 3-4 godine čak nije ni postojalo kao tehnologija za komercijalnu upotrebu), slike i fontovi su značajno veći, dok je ponuda hotela i prostora u prvom planu. To je takođe nastalo kao rezultat osluškivanja potreba i promene tržišta, da se bez mnogo pretrage i filtera dođe do što šire ponude hotela i prostora, a u sledećem koraku, po potrebi da se sužava izbor.

Kako radi pretraga?

Jednostavnom pretragom (samo jednim klikom na home strani) izlistavaju se hoteli, prostori ili agencije, čiji izbor može da se suzi korišćenjem pametnih filtera, shodno potrebnim kapacitema, postavkama sale, preferiranoj kategorizaciji, kao i prema željenoj desnaciji(ama) i ostalim kriterijumima važnim za event planere. Kada se pretragom dođe do hotela, event prostora ili agencije koji potencijalno odgovaraju potrebama događaja, svaki od njih može da se stavi u Favorites (ikonica srce), kako bi se sačuvali za kasnije – da
se naknadno razmatraju ili da im se zbirno svima pošalje upit (mogućnost za registrovane korisnike) koji stiže odvojeno na mejl adrese svakoga od njih. Da bi korisnik mogao da koristi ovu naprednu funkciju, koja uveliko olakšava posao i skraćuje vreme potrebno za slanje upita, potrebno je samo pre toga da se vrlo jednostavno, besplatno i brzo registruje – samo putem svoje email adrese. Svaki od hotela, event prostora ili kongresnih centara na svojoj prezentaciji takođe ima dugme UPIT koji služi da se njima pošalje upit pojedinačno. Korisnici portala mogu da pošalju upit i portalu www.kongresniturizam.com koristeći dugme NAPRAVI UPIT sa desne strane u hederu sajta (ili putem strane KONTAKT), ukoliko žele da im event menadžeri Kongresnog turizma sa višegodišnjim iskustvom i poznavanjem tržišta, pomognu pri izboru dobavljača i/ili dostavljanju ponuda. Napomena: Navedena usluga je besplatna za korisnike portala.

Na polju event menadžmenta portal www.
kongresniturizam.com je zabeležio najveći
rast u protekle 2 godine, od čak 100%.

S obzirom na promene i zahteve klijenata tržišta, koje su se desile u prethodne 3-4 godine, portal www.kongresniturizam.com, koji je na početku bio fokusiran na internet markeng u kongresnom turizmu regiona, prerastao je u regionalnu event menadžment kompaniju koja prati trendove kako u internet marketingu, izradi sajtova, opmizaciji sadržaja, tako i u organizaciji događaja i personalizovanom pristupu klijentu.

SHARE
Prethodni tekst„Uzmite meru“ učesnicima događaja
Sledeći tekstKempinski Hotel Adriatic – nova plaža
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.