Razvojni pokretač kongresnog turizma

MK Mountain Resort

0
3278

Godinama unazad Kopaonik i MK Mo­untain Resort su prepoznati kao prestižna destinacija za organizaciju MICE skupova, a trend rasta i popularizacije ove destinacije nastavljen je i u tekućoj godini.

Ono što izdvaja MK Resort i čini ga liderom kongresnog turizma svakako je spoj najvažnijih činioca kvalitetne ponude, a to su: moderno opremljen kongresni centar, kvalitetni smeštajni kapaciteti, izuzetna gastronomska ponuda, brojni sadržaji dostupni u hotelima, ali i neograničene mogućnosti koje nudi prirodno okruženje Nacio­nalnog parka. Kada se svemu dodaju atraktivne ponude i profesionalan pristup stručnog tima dobija se odlična platforma za razvoj kongresnog turizma i organizaciju brojnih stručnih skupova i timbildinga koji su postali prepoznatljivo obeležje ove kompanije i učvrstili njeno mesto na mapi kongresnih destinacija.

Od početka godine u MK Resortu održano je više od 200 događaja, što je apsolutni rekord i izuzetan rezultat značajan za čitavu destinaciju. Osim tradicionalnog Biznis Foruma koji predstavlja najznačajniji skup iz oblasti privrede i ekonomije, brojni međunarodni stručni događaji i ko­nferencije okupili su impozantan broj stručnjaka iz različitih privrednih grana na Kopaoniku. Sa pravom možemo reći da su ovu godinu u MK Resortu obeležili kongresi iz oblasti medicine. Ugostili su otorinolaringologe, kardiologe, interniste, fizijatre, glaukomatologe, a na jesen će biti domaćini i infektolozima.

Kako su timbildinzi ono čime se posebno ponose i što im daje najznačajniju prednost u odnosu na konkurenciju, te nešto čemu se posvećuje posebna pažnja, može se reći da polako postaje tradicija i da najveće kompanije našeg tržišta organizuju svoja godišnja timska druženja upravo u MK Resortu.To svakako nije slučajnost jer iza svega stoji ozbiljan sistematski pristup i posvećenost svakom po­jedinačnom klijentu.

“Najbolji recept za uspešnu organizaciju događaja je pre svega jasna komunikacija sa drugom stranom, dobra strategija i blagovremeno planiranje svih detalja. S obzirom na to da su eventi kao živ organizam i da se često dešavaju i nepredviđene stvari, veoma je važna
fleksibilnost i spremnost tima na brzu reakciju. Da bi jedna konferencija ili kongres bila uspešna osim do­brog, stručnog programa, ključni su atraktivni dodatni sadržaji, inicijativa i sugestije za dovođenje programa na viši nivo“, ističe Bojana Kuzmanović, menadžerka sektora za kongrese i skupove MK Resorta i dodaje da su značajnu komparativnu prednost postigli i činjenicom da su jedini kontakt klijentu za realizaciju kompletnog događaja, uključujući i vanhotelske aktivnosti koje su na Kopaoniku doživele pavu ekspanziju i koje u velikoj meri obikuju timbilding ponude.

Klijenti više ne žele da provedu sate u sali za prezentaciju i da se nakon toga druže uz muziku. Potrebno je mnogo više od toga – učenje, igra, zabava, autentičan doživljaj sredine koja ih okružuje. MK Resort i Kopaonik nude potpuno novi doživljaj, iskustvo koje će pamtiti – od jahanja konja, do timskih igara u prirodi, pešačkih tura, streličarstva, kreativnih radionica, adrenalinskih sadržaja poput boba na šinama, zip lajna, paraglajdinga, alpinizma ali i mnogih drugih aktivnosti koje omogućavaju da se izađe u susret gotovo svim zahtevima
klijenta.

Novi jesenji konferencijski i timbilding paketi

Osluškujući potrebe tržišta i klijenata MK Mountain Resort je pripremio nove korporativne pakete skrojene po meri organizatora i potrebama učesnika. Oslanjajući se na sve prednosti, ali i dugogodišnje iskustvo kreirali su specijalne pakete koji garantuju vrhunski događaj uz minimalno angažovanje klijenta. Jesenji konferencijski i team building all inclusive paketi MK Resorta uključuju sve neophodne sadržaje i usluge koji su potrebni za uspešnu realizaciju događaja, i obećavaju nastavak ostvarivanja vrhunskih rezultata na polju kongresnog turizma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.