PROFESIONALIZAM I POSVEĆENOST VODE KA USPEHU

0
6026
Dragana Hakimi
G-đa Dragana Hakimi
G-đa Dragana Hakimi

Kompanija koje sa uverila u sve prednosti korišćenja portala www.kongresniturizam.com je predstavništvo Berlin Chemie AG, Beograd, ispred kojeg smo razgovarali sa g-đom Draganom Hakimi.

1. Koliko Vam saradnja sa portalom www.kongresniturizam.com olakšava organizaciju događaja?

Veoma mi je olakšan posao od kada je uspostavljen kontakt sa portalom www.kongresniturizam.com i njihovim profesionalnim i ljubaznim osobljem u Beogradu. Pre svega, idejno i vremenski, a na kraju i operativno jer uz njih daleko brže ispunjavamo zahtevane procedure naše kompanije.

2. Na koji način(e) se saradnja realizuje?

Organizaciju svakog događanja, bilo da su u pitanju ciklični sastanci našeg tima zaposlenih ili kongresi i skupovi iz oblasti farmaceutske industrije, pre svega započinjemo potragom tri komparativne ponude odgovarajuće agencije. U slučaju potrebe za hotelskim smeštajem gostiju proces je isti – 3 ponude sličnih hotela. Taj posao zahteva nebrojeno telefonskih razgovora, mejlova i najmanje sedam dana do finalizacije, Berlin Chemie AGzatim sledi evaluacija i poređenje, ali uz pomoć ovog dragocenog poslovnog prijatelja, sve ovo dobijemo „servirano na gotovo” u veoma kratkom vremenskom roku. Kongresniturizam.com, na čelu sa Ivanom, obavi sve prethodne radnje i do mene stignu gotove ponude sa izvedenim predlogom najboljeg ponuđača i naravno najbolje cene. Takođe, puno olakšava i njihova preporuka da je u pitanju ozbiljan i solventan partner, agencija koja može da ispoštuje i proprati sve nepredviđene okolnosti, naročito prilikom organizacije događaja u inostranstvu.

3. Glavni razlog zbog kojeg ste prepoznali portal www.kongresniturizam.com kao partnera u organizaciji vaših događaja i poslovnih putovanja?

Profesionalni stav i poštovanje zdravih i dobrih poslovnih manira uz pažnju i respekt svakog potencijalnog partnera s jedne strane, kao i informisanost i prepoznavanje potreba savremenog načina poslovanja i uvažavanje nas kao klijenta s druge strane.

Berlin Chemie4. Na osnovu Vašeg dugogodišnjeg iskustva, možete li dati neki savet koji bi dodatno olakšao proces organizacije i izbora odgovarajućeg prostora i agencije?

Iskreno, u današnje vreme je veoma teško definisati ikakve normative u ovoj oblasti, a još teže pronaći i partnera koji im u svakom trenutku može odgovoriti. Svaki skup je u nekom segmentu karakterističan i jedinstven po onome što njime želimo postići. Oslanjam se često na intuiciju, analiziram koliko je druga strana zainteresovana i spremna da odgovori onome što zahtevamo. Smatram da je za pravu i uspešnu saradnju najvažnije da se partneri prepoznaju, pravilno definišu zahteve, međusobno uvažavaju i uvek daju sve od sebe. Ako se ljudi fokusiraju i dovoljno posvete određenom zadatku nema razloga da rezultat izostane.

Portal kongresniturizam.com i način rada koji primenjuju toplo bih preporučila svima koji imaju potrebe za organizacijom događaja ili bilo kakvih dilema kada žele da na najbolji način „nešto za nekoga upriliče”. Koliko god da sami sve najbolje znate, lakše je i sigurnije kada još neko misli sa vama istovremeno tražeći ono najbolje i ono čega se još niko drugi nije setio. Na kraju, timskim radom, obezbeđujemo ulazak u jednu veliku porodicu najboljih koji spektrom različitih usluga daju završni pečat vašem uspešno izvedenom projektu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.