Prezident Hoteli ponosni vlasnici još jednog pehara u nizu šampionskih priznanja

0
3968

Prvi nacionalni hotelski lanac Prezident Hoteli***** ponovio je uspehe iz prethodnih godina i još jednom postao dobitnik velikog šampionskog pehara Novosadskog sajma.

Svečana dodela nagrada održana je u Kongresnom centru Novosadskog sajma, a Prezident Hoteli su ponovo bili dobitnik jednog od najviših priznanja za kvalitet usluga u Srbiji, ali i regionu.

U ime Prezident Hotela nagradu je primila Ivona Borojević (generalni menadžer), a priznanje je dodelio Direktor Novosadskog sajma, Slobodan Cvetković i Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Ivan Đoković.

U okviru ovog višesturko nagrađivanog hotelskog lanca trenutno posluju tri hotela najviših kategorija: Prezident Hotel***** u Novom Sadu, Premier Prezident Hotel***** u Sremskim Karlovcima i Vila Prezident**** takođe u Sremskim Karlovicma. Ovom prilikom je još jedanput u nizu svaki od hotela pojedinačno odlikovan poveljom i velikom zlatnom medaljom za kvalitet čime je potvrđeno da svaki od njih održava vrhunski nivo usluga bez obzira na godine koje prolaze.

Prezident kompanija nastaviće da ulaže u hotelijerstvo u Srbiji i svojim novim luksuznim hotelom u Beogradu još jednom pokaže apsolutnu dominaciju na tržištu, a konkurenciji postavi visoke standarde dostižne samo inovativnim, posvećenim i predanim profesionalcima kakvi sačinjavaju ovu kompaniju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.