Poznate ličnosti u hotelu Splendid, Crna Gora

0
4944

Gosti iz gotovo celog sveta birali su za odmor „Perlu Jadrana“, kako mnogi zovu ovaj luksuzni hotel, najviše tokom uskršnjih i prvomajskih praznika. Stoprocentnoj popunjenosti tradicionalno su doprineli gosti iz Zapadne Evrope, Srbije i Rusije koji su ujedno i najbrojniji gosti ovog hotela tokom cele godine, međutim neka tržišta su prijatno iznenadila. U pitanju su SAD, Tajland, Kina, Izrael, a značajno je porastao i broj gostiju iz skandinavskih država. O dobroj i raznolikoj posećenosti najviše govori podatak da je tokom aprila i prvih sedmica maja u hotelu Splendid boravilo čak 57 različitih nacija.

Zanimljivo je da je ruski kosmonaut Oleg Kotov iskoristio pet dana godišnjeg odmora, koliko je imao na raspolaganju, da ih sa suprugom i dvoje dece provede u bečićkom hotelu, pripremajući se za novi pohod u svemir već 15. maja.

Najviše pažnje izazvale su zvezde italijanskog sporta, nekadašnji fudbaler Rome Vinsente Kandela i vozač formule 1 Đankarlo Fizikela, koji je baš u hotelu Splendid sa svojom decom supruzi priredio rođendansko slavlje. Ne manje pažnje i iznenađenja izazvao je i boravak jednog od najuticajnijih književnika današnjice Tarika Alija, koji je nakon otvaranja Međunarodnog sajma knjiga u Podgorici, sa suprugom odmarao u hotelu Splendid, strpljivo potpisujući svoje knjige koje su za vreme njegovog odmora u hotelu Splendid, u knjižari hotela, naprosto planule.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.