Arenaturistov hotel Park Plaza Histria Pula kompletno je obnovljen tijekom 2012./2013. godine, i to kompletni smještajni dio hotela, zatim prostor recepcije i ulaznog hola, restoran, kongresni centar sa velikom dvoranom i 3 sale za sastanke, lounge bar sa kino dvoranom, vanjska terasa sa prekrasnim pogledom na more, spa i wellness centar sa saunama i prostorima za masaže i relax, fitness centar, te unutarnji bazen.

Park Plaza Histria Pula, hotel sa 4 zvjezdice, nalazi se na prekrasnoj južnoj obali istarskoga poluotoka, na 13 km od zračne luke Pula, a svega 50 metara od mora. Povijesni grad Pula udaljen je samo nekoliko minuta.

Novoobnovljene sobe hotela, ukupno 368 soba, promišljeno su opremljene pogodnostima koje odgovaraju hotelu visoke kategorije, a njihovi balkoni pružaju prekrasan panoramski pogled na more.

U kongresnu dvoranu može se smjestiti do 700 gostiju te je zato idealno mjesto za održavanje konferencija.

Za manje i intimnije sastanke pogodnije su 3 sale za sastanke. Svi objekti za sastanke opremljeni su najsuvremenijom tehnologijom, a profesionalno stručno osoblje obezbediće uspješnu organizaciju svakog eventa.

Prateći sadržaji kao što je Spa & Wellness centar hotela Park Plaza Histria dodatno obogaćuju ponudu ovog hotela i zadovoljavaju potrebe suvremenih klijenata koji su užurbani, uvijek u pokretu, pod stresom, kojima stalno izmiče trenutak kada mogu biti u ravnoteži i doticaju sa samim sobom.

Soba - Park Plaza Histria Pula
Soba – Park Plaza Histria Pula

Hotel raspolaže i sa 2 bazena s morskom vodom, jedan je vanjski bazen s terasom i platformom za sunčanje a drugi unutarnji bazen u sklopu wellness centra.
Prostrani wellness objekti uključuju i fitness studio te centar za ljepotu i zdravlje sa saunom, sobama za masažom i tretmanima te frizerskim salonom.

Svi koji zbog posla ili odmora dolaze u Pulu, prekrasan istarski grad, i pritom odsjedaju u hotelu Park Plaza Histria Pula, nalaze odredište u kojem će boravak biti ugodan a posao uspješan.

Star 3.000 godina, grad Pula, susret je različitih svjetova, onog povijesnog i dinamičnog suvremenog.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.