Pamela gradi eko-hotel u Crnoj Gori

0
3895

Pamela Anderson u Crnoj GoriHolivudska zvezda, Pamela Andreson, odlučila je da svoj novac investira u gradnju ekološkog hotela u Crnoj Gori.

Atraktivna glumica odlučila je da se posveti unosnom poslu nekretninama, a planovi za izgradnju hotela u Meljinama u Crnoj Gori, povezani su za izgradnju objekata u Abu Dabiju. Andersonova je preko prijatelja iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a koji su takođe bacili oko na plodno crnogorsko tlo, stupila u kontakt sa Atlas Grupom sa kojom je ušla u partnerstvo.  Inspiraciju za ovaj projekat dobila je kada je u sklopu jedne humanitarne akcije posetila Abu Dhabi i tada je navodno prihvatila predlog kraljevske porodice da počne da se bavi hotelijerstvom.

Njena zamisao je da se izgradi hotel po ekološkim standardima, sa wellness centrom, zdravom ishranom, ali i dobrom zabavom jer je sve to zajedno od velikog značaja za društveni život.

SHARE
Prethodni tekstNapravili hotel u starom avionu
Sledeći tekstHrvatska među 20 najčistijih zemalja sveta
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.