Otvoren Pop Up restoran u hotelu Regent u Tivtu

Konkurs za najbolja domaća jela

0
3444

Regentov Pop Up restoran otvoren je od 19. januara na prvom spratu hotela.

Gosti hotela i posjetioci restorana će svakog dana od 18 do 22 časa do 15. marta biti u prilici da budu dio inovativne gastronomske koncepcije hotela u sklopu kojeg će u fokusu biti gastronomsko naslijeđe Boke Kotorske i zaleđa.

“Raspisujemo konkurs za najbolji recept te pozivamo sve pasionirane kuvare, gurmane, te pogotovo izuzetne kuvarice koji su pravi virtuozi u kuhinji da sa nama podijele svoje kulinarske tajne. Pošaljite originalni recept omiljenog jela (predjela / glavnog jela / salate / deserta) do 1.februara na email adresu fb.pm@regenthotels.com i postanite dio nove gastro dimenzije hotela Regent. Tri najbolja autora biće potpisani ispod svog jela na zvaničnom meniju pop up restorana,” pozvao je Željko Knezović, Menadžer hrane i pića hotela Regent te nastavio:

“Želimo dati na značaju autohtonoj kuhinji i zajedno otrgnuti od zaborava recepte Vaših baka i majki koji su Vama dragi, a sve se rjeđe spremaju. Ovo je i poziv na kulinarsko druženje jer ćemo sa autorima najboljih recepata pripremiti posebnu večeru u sklopu koje će prisutni imati priliku da degustiraju kreacije lokalne zajednice i Regentovog kulinarskog tima.”

“Inspirisan Bokom Kotorskom, Regent je harmonično satkan od elegantne arhitekture, nautičkog dizajna enterijera, izuzetne usluge koja se oslanja na gostoprimstvo ovih prostora te krunisan izuzetnom gastronomijom. Ovom prilikom pozivamo javnost da zajednički kreiramo gastronomsku razglednicu u čijem središtu je autohtona kulinarska priča Boke”,  izjavio je Kai Dieckmann, generalni menadžer hotela Regent.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.