oneworld events proslavili drugi rođendan na IMEX-u

0
3723
oneworld events
oneworld events

oneworld events su  „rođeni“ na IMEX-u u maju 2013. godine – i od tada osvojio je mnogo poštovalaca.

U prve dve godine postojanja, oneworld events potpisao je ugovore sa skoro 200 organizatora  događaja, konvencija i sajmova, koji se održavaju na preko 80 različitih lokacija u svetu, koji ukupno okupljaju oko pola miliona učesnika.

oneworld events je namenjen konferencijama, konvencijama, izložbama i specijalnim događajima koji okupljaju minimum 100 učesnika. Zahtevi se primaju do 5 godina unapred pa i do 3 meseca pre održavanja događaja.

Prednosti koje oneworld events pruža organizatorima događaja i konvencija su:

  • Efikasan i centralizovani process, sa jednim setom uslova koji pokrivaju uslove putovanja svim avio kompanijama koje su članice oneworld-a, koje mogu biti spremne za prihvat putnika i svega nekoliko dana pre podnošenja online zahteva.
  • Privlačne popuste za učesnike na letovima avio kompanija koje su članice oneworld koje zajedno pokrivaju preko 1.000 destinacija preko 155 zemalja širom sveta. Ovi popusti se mogu ostvariti ne samo putem direktnog rezervisanja preko oneworld events portala koji je lak za korišćenje, već i preko određenih turističkih agencija.
  • Priliku za organizatore da zarade i iskoriste putničke kredite za letove avio kompanija koje su članice oneworld-a.
  • Jednostavan online pristup izveštajima 24/7, kada se koristi onlajn rezervacioni sistem oneworld-a kako bi se ispunile potrebe učesnika putovanja.
  • Spreman za upotrebu oneworld promotivni toolkit kako bi se izgradila svesnost učesnika.
Jose Maria Chema Alvarado
Jose Maria Chema Alvarado

oneworld events za učenike pruža:

  • Privlačne popuste za učesnike i jednog saputnika na letovima avio kompanija koje su članice oneworld-a koje zajedno pokrivaju preko 1.000 destinacija preko 155 zemalja širom sveta. Ovi popusti se mogu ostvariti ne samo putem direktnog rezervisanja preko oneworld events portala koji je lak za korišćenje, već i preko određenih turističkih agencija.
  • Rezervacioni alat koji prikazuje najprikladnije letove sa nekoliko opcija sa preko 100 odlaznih tačaka širom sveta ka lokaciji događaja.
  • Putovanja preko nekih od svetskih vodećih avio kompanija.
  • Non stop podrška kada se rezervacija izvrši preko direktnog oneworld online rezervacionog sistema, uz pomoć oneworld events info pulta koji je spreman da pruži pomoć putem maila ili telefona.
  • Sve uobičajene privilegije i koristi za članove za bilo koju avio kompaniju koja je članica oneworld-a i frequent flyer programa – uključujući mogućnosti da zarade milje/poene. Ove pogodnosti takođe uključuju za „top” vlasnike kartica i svake kompanije ponaosob da koriste bilo koji od 600 lounge-a na aerodromu koji su obezbeđeni u saradnji sa partnerskim avio kompanijama širom sveta. Učesnici, koji još uvek nisu članovi mogu se prijaviti pre odlaska i nakon toga primiti svoje koristi I privieggije na putu ka ili od desticaije događaja.

[quote_box_center]

O oneworld

oneworld je savez 15 svetskih vodećih avio kompanija koje su posvećene pružanju usluge na najvišem nivou i pogodnosti za stalne putnike na međunarodnim destinacijama. Među članicama su airberlin, American Airlines (uključujućiUS Airways), British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines, LAN Airlines, TAM Airlines, Malaysia Airlines, Qantas, Qatar Airways, Royal Jordanian, S7 Airlines and SriLankan Airlines, i oko 30 saradnika.

[/quote_box_center]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.