Održan peti skup kongresne industrije regiona u Beogradu

0
3511
SEEbtm Party 2015

Prvog dana Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, 19. februara, skup pod nazivom SEEbtm Party (South East Europe Business Travel & Meetings) održan na Kalemegdanskoj terasi, okupio je 250 najznačajnijih predstavnika u oblasti poslovnog i kongresnog turizma (hotela, event prostora i kongresnih centara, agencija i kompanija koje su organizatori događaja), a ujedno i značajne predstavnike turističkih organizacija.

Značaj kongresnog i poslovnog turizma kao grane turizma ogleda se u mogućnostima da se Srbija i region predstave kao izuzetno atraktivne lokacije za organizaciju različitih manifestacija, kongresa i događaja.

SEEbtm Party predstavlja ozbiljnu platformu za uspostavljanje i širenje regionalne saradnje u oblasti poslovnih putovanja i organizacije događaja kao i mogućnost razmene iskustva, uspostavljanja i učvršćivanja kontakata.

Jubilarno 5. regionalno okupljanje event profesionalaca prevazišlo je očekivanja prisutnih, pokazalo u praksi kako vrhunska organizacija spaja ljude, bilo je mesto gde su potvrđene mnoge saradnje, i stvorilo osnovu za sledeće okupljanje.

POGLEDAJTE GALERIJU SLIKA 

VIDEO

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.