Terme Tuhelj – Od poslovnog kluba do formiranja prvog Executive MBA studija iz područja turizma u Hrvatskoj

0
1551
Mamas corner beauty and kids bar

Hotel WellTerme Tuhelj u suradnji s IEDC-Poslovnom školom Bled predstavlja jednodnevnu konferenciju na kojoj će biti predstavljena analiza globalnih turističkih trendova kao i trendova u regiji Alpe Jadran. Konferencija je namijenjena svim turističkim djelatnicima, direktorima kompanija, menadžerima, profesorima i asistentima na fakultetima i svima onima kojima praćenje turističkih trendova pomaže u poslovanju.

Tim događajem IEDC-Poslovna škola Bled najavljuje novost u svom programu: prvi postdiplomski studijski program iz turizma Menadžment u turizmu čiji se početak održavanja planira za jesen 2014. godine te će se održavati u sklopu Poslovnog centra Terma Tuhelj.

Nov studijski program bit će u cijelosti na engleskom jeziku i kombinacija je postojećeg Executive MBA studija te dodatnih modula iz menadžmenta u turizmu, s odličnim predavačima sa znanih poslovnih škola iz Velike Britanije, Danske, SAD i Australije, kao i stručnjacima s praktičnim iskustvom iz menadžmenta u turizmu.

„Organizacijom jednodnevne konferencije te pokretanje suradnje s IEDC-Poslovnom školom Bled, Terme Tuhelj u sklopu svojeg kongresnog centra pokreću Poslovni klub u sklopu kojeg će se osim standardnih kongresnih, poslovnih i team building usluga i aktivnosti, organizirati i poslovna druženja uz radionice, tematska predavanja od strane vrhunskih predavača sa širokim izborom tema te poslovna susretanja, koja su često presudna za uspješnost“ – ističe direktorica Terma Tuhelj, Ivana Kolar.

Ulaganje u vlastito znanje te praćenje svjetskih globalnih trendova uveliko pomaže radu svakog poduzeća te stvaranja konkurentnosti. Formiranjem ovakve vrste radionice i najava MBA studija, Terme Tuhelj i IEDC-Poslovna škola Bled omogućit će top menadžerima da upotpune svoja postojeća znanja kojim će poboljšati produktivnost i profitabilnost svoj poslovanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.