[quote_box_center]Kopaonik će, čini se, ove godine biti centar održavanja poslovnih događaja na Balkanu.
Razlog tome je što je ovaj planinski centar od ove godine bogatiji za novi kongresni centar koji se nalazi u okviru novog bloka hotela Grand.[/quote_box_center]

Novo lice kongresnog turizma na Kopaoniku svakako će dati nedavno otvoreni kongresni centar za koji se priča da je trenutno jedan od najboljih i najmodernijih kongresnih centara u Srbiji.

U okviru potpuno novog i funkcionalnog kongresnog centra nalazi se kongresna sala kapaciteta i do 600 učesnika, koja pruža mogućnost prilagođavanja prostora različitim zahtevima i postavkama.

Ovo je ujedno i jedini kongresni prostor na Kopaoniku koji ima pristup i mogućnost uvoženja automobila u zatvoreni prostor.
Pored toga, najveća multifunkcionalna sala u hotelu Grand može da primi i do 1.300 učesnika.

Hotel Grand - novi blok
Hotel Grand – novi blok

Sve konferencijske sale su moderno opremljene savremenom audio i video opremom, neophodnom za kvalitetno održavanje skupova i prezentacija.
Inovativan pristup omogućava dostupnost svih potrebnih sadržaja kao i mogućnost smeštaja učesnika na jednom mestu, uz korišćenje pogodnosti koje nudi samo okruženje u središtu Nacionalog parka, na 1.770 m nadmorske visine.

[quote_box_center]„Mnogo okolnosti doprinosi tome da je Kopaonik već godinama u samom vrhu pri izboru destinacija za organizaciju poslovnih skupova, a sa novim kongresnim centrom dijametralno ćemo promeniti poziciju Kopaonika u kongresnom turizmu. Nadam se da ćemo izgradnjom ovog centra omogućiti da se turistička sezona na Kopaoniku produži na punih 10 meseci godišnje”, ističe Nikola Avram, generalni direktor MK Mountain Resorta.[/quote_box_center]

Šestospratni novootvoreni blok rasplaže sa 70 novih luksuznih apartmana sa kojih se pruža najlepši pogled na Pančićev vrh i otvoreni bazen hotela.

Kombinacijom prirodnih materijala i modernog stila blok hotela Grand predstavlja unikatan turistički objekat koji odiše i elegancijom i komforom i može ravnopravno da stoji rame uz rame sa najboljim svetskim hotelima.

Soba u novom bloku Hotela Grand
Soba u novom bloku Hotela Grand

Značajni događaji

Novootvoreni kongresni centar hotela Grand, ove godine će biti domaćin nekih od najznačajnijih kongresa, konferencija, simpozijuma i drugih skupova u zemlji i regionu.
U planu je da ugosti brojne stručnjake iz oblasti medicine, farmacije, IT sektora i drugih privrednih grana.

Neki od najznačajnijih događaja koji će se održati u Kongresnom centru MK Resorta su: Biznis Forum, YU Info Konferencija, 65. Simpozijum farmaceuta Srbije, Kongres kardiologa Srbije, Kongres ORL ali i mnogi drugi.

[quote_box_center]Kongresni centar MK Mountain Resorta prostire se na ukupnoj površini od preko 3.000 kvadratnih metara, raspoređenih u dva hotela – Grand Hotel & Spa**** i Hotel Angella. U sklopu kongresnog centra na raspolaganju je osam kongresnih i konferencijskih sala, jedna multifunkcionalna sala kapaciteta do 1.300 učesnika i VIP salon u atraktivnoj kuli Konaka.[/quote_box_center]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.