INSPIRIUM je novi wellness centar u sklopu hotela Zlatibor MONA koji je sa svojih 1.200 m2 kreiran tako da svako pronađe sopstvenu oazu mira i relaksacije.

Obzirom koliki je uspeh u radu imao dosadašnji Monin wellness, sa pravom možemo da očekujemo da budemo, ni manje ni više, nego oduševljeni novim, koji je otvoren 01. maja 2015. godine.

Inspirium je naziv koji se sam nametnuo upravo Zlatiborom kao destinacijom sa svim svojim odrednicama – karakterističnim vazduhom, prirodom i čuvenom „ružom vetrova“ koji zajedno jesu okruženje u kome čovek mora biti zdrav, opušten i zadovoljan.

Prvim korakom u ovaj jedinstven wellness započinje putovanje ka opuštanju, regeneraciji i boljem opštem stanju tela.

Prijatne mirisne note, profesionalno i ljubazno osoblje, prelepa kombinacija boja i materijala u startu ostavljaju pozitivan utisak.

Urađen je novi, elektronski sistem ulaženja u svlačionice, kako bi se bez dileme, sve vredne stvari nalazile na sigurnom, a metaforički, pomaže da se brige ostave ispred ulaznih vrata u Centar.

Izolovani od buke, gužve i stresa kročite u veliki plažni deo sa 60 sedećih i ležećih mesta.

U zavisnosti od temperature vode koja vam prija, na raspolaganju su standardni bazen i 2 topla manja bazena. Voda pozitivno utiče na misli i opuštanje mišića, pa nije ni čudno što je SPA skraćenica od Salus per Aquam – do zdravlja putem vode.

[quote_box_right]Neizbežan vitaminski koktel u Vital Baru centra i čaj „Pesma frule“ napravljen od mešavine zlatiborskih trava i zove.[/quote_box_right]

Ako želite da se ugrejete i izbacite sve toksine iz organizma, če­ka Vas sa­una svet – Bio ili finska sauna za 12 odnosno 20 osoba, pravo su mesto gde negativne misli isparavaju.

U Finskoj sauni osetite prepoznatljivu aromu bora i svetlost kojom zrači zid od soli u kamenu.
Od sadržaja i usluga, tu je i fitness centar, kao i masaže i tretmani lica i te­la, preparatima renomiranih brendova.

Fitness centar
Fitness centar

Kruna Moninog wellness-a, za jedinstven doživljaj, su tretmani autohtonim biljkama Zlatibora koje je specijalno osmislio wellness tim.

Boravak na Zlatiboru može se zaokružiti i upotpuniti specijalitetima restorana PERUN, koji je poznat kao svet dobrih i posebnih ukusa, autentičnog enterijera.

Za mnogobrojne tretmane lica i tela u wellness centru Inspirium koriste se mleveno, ručno brano Zlatiborsko bilje, čista ulja, kozije mleko i med, a za one pak, verne poznatim kozmetičkim brendovima, na raspolaganju su Pevonia Botanica i Babor kozmetika.

Za goste koji su poslom na Zlatiboru i smešteni u hotelu Mona, pored mogućnosti korišćenja novog, jedinstvenog Inspirium wellness centra, tu je i nova kongresna sa­la KO­­LEDO.

Sala Koledo raspolaže kapacitetom od 500 sedećih mesta, a na raspolaganju su i manje biznis sale, opremljene najmodernijom te­hnologijom koja će olakšati svaki radni dan i događaj.

Nakon dugih šetnji planinskim stazama ili napornog radnog dana u kongresnom centru Koledo, wellness centar Inspirium će biti mesto gde će svako pronaći svoj mir, savršen tre­tman za regeneraciju i potpuno opuštanje svog tela.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.