[quote_box_center]„Netlight”, konsultantska firma, odlučila je da nagradi svoje zaposlene trodnevnim putovanjem u Crnu Goru i  Hrvatsku dok je sama destinacija do samog dolaska bila tajna. Putovanje je trajalo od 08. do 10. maja 2015. godine, a za organizaciju ovog incentive programa odabrali su agenciju Talas-M DMC iz Budve.[/quote_box_center]

Zaposleni koji rade u sjedištima ove kompanije širom Evrope doputovali su iz Švedske, Nemačke i Finske.

Agencije Talas-M DMC i Occasion odabrane su da sprovedu u djelo ovo spektakularno putovanje u Crnu Goru i Hrvatsku sa incentive programom na visokom nivou.

Talas-M DMC i Occasion pronašle su nov način da, kombinujući 2 zemlje u samo 3 dana, ponude 5 ekskluzivnih lokacija za ukupno 500 učesnika. Za ovaj nesvakidašnji događaj bilo je potrebno angažovati preko 200 ljudi koji su uspješno obavili svoj zadatak.

Grupa je doputovala na dubrovački aerodrom iz različitih gradova, Helsinkija, Stokholma, Minhena. Program je počeo u Dubrovniku, iz čije je luke putovanje nastavljeno trajektom „Sveti Stefan” ka drugoj tajnoj destinaciji, Crnoj Gori.

2 zemlje

3 dana

5 ekskluzivnih lokacija

500 učesnika

U znak dobrodošlice, uz igru i pjesmu tradicionalnih balkanskih pjesama, goste su dočekali trubači. Nakon ove tople dobrodošlice, uslijedila je večera u fantastičnom restoranu na brodu. Tokom večeri, za vrijeme krstarenja ka Crnoj Gori, uživajući u panoramskom pogledu sa terase na morsku pučinu, učesnici su slušali  raznovrsnu muziku koja se puštala sa 5 bina.

Drugi dan započeo je konferencijom na Cetinjskoj Ljetnjoj pozornici, gdje su na samom dolasku učesnici imali prilike da probaju domaće priganice s medom, domaću kafu i čaj. Po završetku konferencije, uputili su se ka Nacionalnom Parku Lovćen, čiji su istorijski i kulturni razlozi, i pored rijetke i nesvakidašnje ljepote, zaslužni za status Nacionalnog Parka.

Na jednom od lokaliteta Nacionalnog Parka Lovćen članovi grupe su bili podijeljeni u timove kako bi učestvovali u različitim aktivnostima, od triatlona, peintbola, preko zip-lajna, osvajanja šumskih vrhova sa konopcima u Nacionalnom Parku, steličarstva i gađanja praćkom, do tenisa, rukometa i košarke. A za one koji nisu obožavaoci ovakvih aktivnosti organizovana je posjeta Njegoševom Mauzoleju. Nakon ovih iscrpljujućih aktivnosti, učesnici  su imali priliku da uživaju u rustičnom pikniku, švedskom stolu na otvorenom, degustirajući okrepljujuće lokalne proizvode.

Triatlon u Nacionalnom Parku Lovćen
Triatlon u Nacionalnom Parku Lovćen

Nakon toga, učesnici su iz Nacionalnog Parka krenuli preko serpentina za Tivat, uživajući usput u panoramskom pogledu. Grupa se zatim uputila ka ostrvu Mamula, krstareći od Tivta na 15 brodova. Veče je počelo neobičnom večerom na tvrđavi „Mamula” gdje su dodijeljene nagrade zaposlenima sa najboljim rezultatima.

Nakon večere, učesnici su imali prilike da uživaju u performansima nesvakidašnje akrobatske trupe, popularnog trubačkog orkestra „Dejana Petrovića” i DJ-eva. Ovaj svečani dan na tvrđavi ostrva „Mamula” završio se još jednim neobično upečatljivim iskustvom, jer su učesnici imali priliku da spavaju u zatvorskim ćelijama i to u vrećama za spavanje.

Sledećeg jutra, nakon buđenja, učesnici su pozdravljali zoru uz krike galebova i piknik  doručak na ostrvu, prije nego što su brodom napustili ostrvo „Mamula”.

Na putu za Herceg Novi, imali su prilike da uživaju u prelijepim pejzažima Boko-kotorskog zaliva pod zaštitom UNESCO-a. Uslijedila je žurka na bazenu. Pobjednici triatlona od prethodnog dana teško da bi bolje mogli biti nagrađeni. Uz muziku i hranu pored bazena, čekao ih je crnogorski nacionalni vaterpolo tim poznat pod imenom „crnogorske ajkule” sa kojim su odmjerili snage. Nakon utakmice koje je bila praćena vatrenim navijanjem, odlikovani su medaljama. Učesnici su bili presrećni što su dio jednog takvog jedinstvenog iskustva.

Utakmica sa crnogorskim nacionalnim vaterpolo timom
Utakmica sa crnogorskim nacionalnim vaterpolo timom

Ovaj događaj je odličan primer kako agencija kao što je Talas-M DMC sa iskustvom i posvećenošću koje posjeduje može da organizuje velike događaje i sprovede u djelo jedinstvene ideje na neobičnim lokacijama u Crnoj Gori.

[quote_box_center]„Netlight” je konsultantska firma čiji je neprikosnoveni rad zasnovan na negovanju društvenog profesionalizma. „Genuine consulting” znači kombinacija KOMPETENTNOSTI, KREATIVNOSTI i OSJEĆAJA ZA POSLOVANJE, čiji je cilj da ponudi nezavisna rješenja i opipljive rezultate od izuzetnog značaja za svoje klijente. Kompanija „Netlight” izgrađena je na principima ove tri vrijednosti kojima doprinosi svaki pojedinac, svako angažovanje i firma u cjelini.[/quote_box_center]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.