„National Champion“ u okviru European Business Awards sutra u Zagrebu

0
2920

Ceremonija dodele nagrada „National Champion“ u okviru European Business Awards iz Londona, sveevropskog takmičenja firmi u raznim kategorijama, sezona 2016/2017 održaće se 01. decembra u Zagrebu.

Ovo je regionalni događaj, koji zajednički organizuju RSM firme iz Srbije, iz Makedonije i iz Hrvatske. Događaju prisustvuju rukovodioci RSM-a iz regije i iz Evrope, predstavici European Business Awards iz Londona, Ambasador Velike Britanije u Hrvatskoj, a učestvuju firme iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije i iz Srbije.

Događaj se ove godine održava u Palati Dverce, Zagreb, Gornji grad. European Business Awards je najveće međusektorsko biznis takmičenje u Evropi i ove godine učestvuje više od 33.000 preduzeća iz 34 zemlje. 15 snažnih preduzeća iz Srbije je odabrao nezavisni panel sastavljen od iskusnih rukovodilaca kompanija iz Evrope i akademskih lidera, i nominovai ih za “Nacionalne šampione Srbije”. Sada će ta preduzeća predstavljati Srbiju u narednoj fazi takmičenja.

Ovogodišnji dobitnici European Business Awards nagrada „Nacionalni šampion” u pojedinim kategorijama iz Srbije su: Nikola Tesla, Ginekološka bolnica Genesis ivf Novi Sad, IN Hotel, Keramika Kanjiža, Miteco Kneževac, NELLI Loznica, NIS Gazprom Neft, Quadra Graphic, Societe Generale Banka, Staragent Plus, Transportšped, Trizma Smartsourcing, UniCredit Bank Srbija, Uniqa osiguranje Srbija i Vega IT Smartsourcing iz Novog Sada.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.