Najčudnija zanimanja u hotelima i danas popularna u svetu

0
3851

Da su gost i njegovo mišljenje najvažniji, nepisano je pravilo kojim se vodeNeobicna zanimanja 01 turistički radnici. Međutim, u nekim hotelima je ovo pravilo shvaćeno doslovno, što inicira određene „ekstremne” situacije. Tako, na primer, u hotelu Westin u San Francisku, od 1935. godine postoji stalno zaposleni glancač kovanog novca. Ovo radno mesto je otvoreno jer su prljave kovanice prljale bele rukavice prefinjenih dama. Iako se danas uglavnom plaća karticama, glavni glancač tvrdi da i dalje ima pune ruke posla.

Zatim, u okolini kompleksa Wilkinsons Springs u Kaliforniji ima mnogo vulkanskog pepela, tako da ovde postoji zanimanje pod nazivom Menadžer blata. Njegov zadatak je da skupi i pročisti vulkanski pepeo, doda mu vodu iz Neobicna zanimanja 02lokalnog mineralnog izvora, kao i kanadski treset, a dobije lekovito blato zbog kojeg se ovaj kompleks ubraja među najbolje u SAD-u.

Takođe je već postalo i poznato da se u luksuznim hotelima širom sveta peglaju novine, kako gostima ne bi ostajali crni prsti od štampe. Pored ovih neobičnih zanimanja postoje i mnoga druga, koja se svakako ne mogu svakodnevno viđati u hotelima, pa uskoro mogu postati i prave atrakcije za turiste.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.