MujEn Apartmani na Kopaoniku predstavljaju apartmanski kompleks koji čini apart hotel MujEn Lux, kao i vile MujEn Comfort i MujEn Classic.

Vile predstavljaju spoj tradicionalnog i novog doba, savremene arhitekture i planinskog ambijenta koji je u potpunosti prilagođen kako aktivnom tako i  pasivnom odmoru poslovnih ljudi, sportista, rekreativaca i porodica. Ukupno 95 apartmana, sa 250 ležaja, na raspolaganju su posetiocima Kopaonika tokom čitave godine.

Lideri uspešnih kompanija znaju da su poslovni sastanci produktivniji u prijat­nom ambijentu i zdravoj okolini.
Zato biraju konferencijsku salu MujEn Lux­a za mesto svojih poslovnih susre­ta i konvencija otvarajući im velika vrata kongresnog turizma.

Apart hotel MujEn Lux na Kopaoniku, organizatorima pruža visoko profe­sionalno organizovanje raznih vrsta događaja ­konferencija, kongresa, seminara, korporativnih svečanosti, prezentacija, sastanaka ali i raznih izložbi, manifestacija i performansa.

mujen

Učesnicima je na raspolaganju kom­pletno opremljena konferencijska sala čiji kapaciteti mogu ugostiti do maksimalno 100 učesnika.
Gosti imaju i mogućnost obezbeđenih transfera, radnih materijala, svečane večere, kulturnoumetnički, zabavni ili muzički program, kao i izlete u Novopazarskoj i Raškoj oblasti uz mogućnost podrške na svim važnijim stranim jezicima.

Na raspolaganju je i Wellness & Spa centar za opuštanje u infracrvenoj i finskoj sauni, đakuziju, parnom kupatilu, zatvorenom bazenu ili na tepida­rujumu sa pogledom na dolinu.

Poslovni dan zaokružite prepuštanjem raznolikostima u MujEn restoranu uz odabrane autentične kulinarske specijalitete sa pažljivo čuvanim tradicionalnim kulinarskim elementima.
Bogatim aromama, jedinstvenim ukusom jela koja slede svako godišnje doba, daje se posebna nota u elegantnom ambijentu sa prelepim pogle­dom na obronke Kopaonika. Restoran raspolaže sa 150 sedećih mesta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.