Mona slavi 10 godina rada u hotelijerstvu i otvara novi wellness centar Inspirium

0
3304

Preduzeća Mona i Mona hotel management (MHM) su 14.05.2015. godine proslavili 10 godina poslovanja u hotelijerstvu i svečano otvorili novi wellness centar Inspirium, jedinstven u regionu.

Da sve ide po protokolu tu je bio g-din Vanja Bulić koji je vodio program, a za atmosferu je bio zadužen bend Vivo, na čelu sa prelepom g-đica Mirnom Radulović, pobednicom Prvog glasa Srbije.

„Tokom desetogodišnjeg poslovanja, uložili smo oko 19 miliona evra, kako u kupovinu objekata, tako i u njihovo renoviranje. Danas se u našem vlasništvu nalaze 4 objekta: Hotel Zlatibor Mona na Zlatiboru, hotel Argo u Beogradu, hotel Javor na Javoru i Vila Bella u Budvi.

Nimalo nije bilo lako pozicionirati sve te objekte na tržištu, ali se isplatilo, što potvrđuje prosečna popunjenost od 70%.“ rekao je g-din Đorđe Momirović, generalni direktor i vlasnik MONA d.o.o.

Poslednja investicija od 600.000 evra uložena je u renoviranje i stvaranje novog wellness centra Inspirium u okviru hotela Zlatibor MONA. Wellness  centar je dobio novo ruho – proširen je bazen, izgrađeni su novi bazeni sa toplom vodom, napravljen je novi sauna svet sa 2 saune, parnim kupatilom i razulom.

Ceo kompleks je dobio veći plažni deo, kao i moderne svlačionice. Novo izdanje centra nosi i novo ime – Inspirium – kao udah svežeg Zlatiborskog vazduha koji okrepljuje dušu i telo.

„Poslovni potezi kao što su ulaganje, renoviranje i kupovina objekata su uvek detaljno bili razrađivani i uvek se ulagala maksimalna energija u njihovo sprovođenje. Da su ti potezi bili dobra odluka ukazuju brojne nagrade koje smo za ovih 10 godina dobili, kao što su: Turistički cvet za najbolji hotel u Srbiji, Najbolje hotelsko domaćinstvo nagrada privredne komore Srbije i redakcije čaopisa Turistički svet, Najbolji hotelski menadžment na međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, kao i brojne druge nagrade poput Turističke prizme, Najbolji hotel na Zlatiboru, Najbolji restoran na Zlatiboru, Najbolji menadžer u Srbiji, Superbrend Srbije itd.” rekao je g-din Tomislav Momirović, generalni direktor MHM d.o.o. ćerke firme firme Mona koji od 2011. godine preuzima vođstvo u hotelskom poslovanju ovih povezanih lica.

Danas preduzeće Mona hotel management (MHM) sa povezanim licima u hotelijerstvu upošljava oko 140 radnika, posluje u 4 objekta sa prosečnim popunjenostima iznad 70% na godišnjem nivou, a u planu su nove investicije u Sirogojnu, Beogradu i na Javoru.

„Vizija Mona hotel managementa d.o.o. (MHM) jeste da stvara novi hotelijerski imidž Srbije, zemlje koja ima i može da pruži mnogo, kako domaćim, tako i inostranim turistima. Srbija mora biti zemlja dobrih hotelijera i visokih standarda, zemlja odlične turističke ponude!” rekao je g-din Ivan Vitorović, izvršni direktor MHM d.o.o.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.