Međunarodni samit i izložba „Hydropower Balkans 2017”

0
3090

Međunarodni samit i izložba „Hydropower Balkans 2017” biće održan od 15 – 17. novembra 2017. godine u Podgorici u Crnoj Gori.

Organizator skupa je Vostock Capital, a radi se o profesionalnoj platformi koja povezuje resorna ministarstva, velike investitore, one koji donose odluke u vodećim hidroelektranama sa inicijatorima investicionih projekata kao i sa regulatornim telima kako bi se udružile snage u efikasnijoj implementaciji projekata za konstrukciju i renoviranje hidroelektrana u regionu Balkana.

Neke od ključnih tema samita biće: Greenfield projekti na Balkanu sa implementacionim periodom od 2018 – 2025. godine, sastanak Ministarstava energetike, sastanak investitora i predstavljanje studije slučaja kao i mnoge druge.

Ukoliko želite da dobijete program samita, molimo Vas da zahtev pošaljete putem sledećeg linka: https://www.hydropowerbalkans.com/en/programme-request/

Ukoliko želite da dobijete izveštaj studije „Hydropower Balkans 2017”, kliknite na sledeći link: https://www.hydropowerbalkans.com/en/research-report/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.