Svake godine u decembru, predstavništvo kompanije LG za Srbiju i Crnu Goru, u skladu sa njihovim dobro poznatim konceptom Life’s Good, organizuje okupljanje partnera i saradnika, u opuštenoj atmosferi, sa zanimljivim zabavnim sadržajima, kako bi proslavili dotadašnje uspehe i napravili dobru osnovu za buduće. Ovaj put, prostor koji je u potpunosti odgovarao njihovim potrebama, bio je Top of the Hub, poznat kao „krov Beograda” na 25. spratu PC Ušće

LG Life’s Good Party, održan sredinom decembra 2015. godine, predstavlja godišnji događaj predstavništva kompanije LG za Srbiju i Crnu Goru, sa primenom Life’s Good koncepta u praksi, namenjen njihovim partnerima, sa kojim sarađuju tokom godine.

U pitanju su LG distributeri iz Srbije, Crne Gore i Makedonije, partneri iz maloprodajnih lanaca, servisni centri, mediji i marketing agencije.

Prvi put, događaj je organizovan 2006. godine, kada je bilo otvaranje predstavništva, a nakon toga se u tom periodu organizovao hospitality event za partnere, čiji je broj iz godine u godinu rastao, kako je i LG rastao u Srbiji.

LG Life’s Good Party
LG Life’s Good Party

„Ovom prilikom ugostili smo preko 250 partnera, dok krajem godine, za naredno okupljanje, slavimo 10 godina predstavništva LG Electronics za Srbiju i Crnu Goru, tako da će event u 2016. godini biti i povodom malog jubileja”, kaže Branislav Jordanov, Marketing Manager LG Electronics-a, predstavništva za Srbiju i Crnu Goru.

„Zahtev sa naše strane je bio da se naših 250 partnera osećaju prijatno, da se izbegnu gužve na ulazu, kao i u samom prostoru u vreme najveće frekventnosti gostiju. U pitanju je bio hospitality event, uz reč dobrodošlice direktora, dok je ostatak vremena bio posvećen zabavi. Bend koji je nastupao je malo drugačiji zbog duvačkih instrumenata korišćenih u adaptaciji stranih hitova. Blackberries band iz Niša je zaista jako profesionalno odradio svoj posao, kao i prostor Top of the Hub, i tako osigurali uspeh događaja”, objašnjava Jordanov.

2015-12-18-83162On ističe da se prostor pokazao kao jako zahvalan, s obzirom da je mogao da se tematski podeli, za ljude koji su hteli da se fotografišu, one koji su hteli da sednu i popričaju, kao i one koji su mogli da se zabavljaju uz odličnu muziku.
Konobari su, što im je bilo posebno važno, uspešno izneli nalet povećanih zahteva za pićem i hranom u određenim trenucima.

Postavka događaja je bila da se gosti nakon ulaska fotografišu kod LG wall-a, a kasnije su imali opciju i za fotografisanje sa maskama na photo booth-u.

Naročito je bilo zanimljivo kako je vreme odmicalo, a nakon nekoliko pića dobrodošlice, kako to već biva, fotografije su bile sve zanimljivije i opuštenije. U ponoć je bila organizovana lutrija gde su gosti mogli da osvoje neke od proizvoda iz LG portfolija.

Utisci nakon događaja…
„Najveća zamerka koju smo imali je ta što događaj nije trajao do jutra. Mada je bilo i par uobičajenih pritužbi onih koji nisu osvojili ništa na lutriji”, kaže Jordanov sa osmehom i zaključuje: „Nama je najbitnije bilo da je našim gostima bilo prijatno i da su uživali u eventu koji nam je Top of the Hub organizovao.
I pored opsežnih priprema i planiranja, nikad se ne zna kako će ljudi biti raspoloženi. Kad smo videli osmehe na njihovim licima, shvatili smo da smo uspeli.”

SHARE
Prethodni tekstSnimanje „Ratova zvezda” u Dubrovniku
Sledeći tekstAir Serbia uvodi direktne letove za Sankt Petersburg
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.