MK Mountain Resort – KOPAONIK-MODERNA KONGRESNA DESTINACIJA

0
3766

Da Srbija dobija obrise ozbiljne kongresne destinaciji govori u prilog sve većiMK Mountain Resort broj kongresnih hotela, ne samo u većim gradovima,  već i u popularnim planinskim i banjskim turističkim centrima.

Adekvatan  primer je ujedno i najpoznaztiji ski centar Srbije, Kopaonik.  Pored neverovatnog prirodnog potencijala od oko 200 sunčanih i 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine, sa 55 km staza za alpsko skijanje i 18 km staza sa nordijsko skijanje, Kopaonik ima izvanredne mogućnosti za organizaciju velikih manifestacija različitog karaktera.

Ovaj tradicionalno dobar izbor event organizatora, ponovo je u žiži interesovanja zbog odličnih uslova i brojnih sadržaja koje nudi kompanija MK Mounatin Resort.

MK Mountain Resort nalazi se u srcu planinskog turističkog centra i Nacionalnog parka Kopaonik, udaljen 290 km od Beograda. Čine ga Grand Hotel & SPA ****, Hotel Angella **** i Apartmani Konaci-Sunčani vrhovi**** . Svi objekti su smešteni u središtu turističkog centra i Nacionalng parka Kopaonik, na 1770m nadmorske visine. MK Mountain Resort je otvoren za svoje goste tokom cele godine, trudeći se da im boravak učini jednako interesantnim, kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni, objedinjujudi u svojoj ponudi hotelske sadržaje i mogućnosti koje prirodno okruženje nudi za aktivan odmor, wellness & spa odmor, za organizaciju „teambuilding“-a, kongresa, seminara i konferencija.

Deo ukupnog smeštajnog kapaciteta, potpuno je redizajniran i prilagođen gostima sa najvišim očekivanjima u pogledu kvaliteta i komfora. Bogata ponuda u nekoliko barova i restorana, business centar sa najsavremenijom tehničkom opremom, vrhunska zabava u modernoj kuglani sa 8 traka, fitness centar sa najsavremenijom opremom, bilijar sala i dečija igraonica, multifunkcionalna sportska sala, tereni za squash i stoni tenis, samo su deo sadržaja koje ovaj Resort pruža svojim gostima.  Ljubiteljima vrhunskog spa ugođaja, na raspolaganju su sve blagodeti luksuznog SPA & Wellness centra na 1800m2, opremljenog  po uzoru na svetske SPA centre, otvoreni bazen sa jacuzzijem u prelepom planinskom okruženju kao i zatvoreni bazen sa relaks zonom i pogledom na ski staze, sauna svet sa impresivnim sadržajima za relaksaciju, kao i beauty salon, salon za masažu i VIP spa salon dve osobe.

Congres hall Hotel AngellaKongresni centar MK Mountain Resorta se nalazi u oviru hotela Angella i prostire se na pet nivoa, ukupne površine oko 1000 m2. U okviru kongresnog centra nalazi se pet sala čiji kapacitet i multifunkcionalnost omogućavaju organizaciju kongresa, konferencija, prezentacija, seminara, muzičkih, modnih i svih ostalih vrsta događaja. Svaka sala raspolaže najsavremenijom audio i video opremom.

Pitali smo Nikolu Avrama, generalnog Direktota MK Mountain Resorta, kakva su očekivanja u pogledu popunjenosti kapaciteta u narednim mesecima, od organizovanih MICE skupova.

Ukupuni kapacitet MK Mountain Resorta je preko 1300 ležaja, dok je naš kongresni kapacitet predviđen za oko 1000 učesnika u jednom trenutku što predstavlja  značajan segment na kome se zasniva jedan deo naše prodaje. Prema dosadašnjim najavama i ustanovljenim planovima, očekujemo značajan pomak  u popunjavanju kapaciteta van zimske sezone. Konkretno, oko 55000 noćenja bi trebalo do kraja godine da bude realizovano upravo od organizovanih grupnih poseta. Takođe, ove godine planiramo  i modernizacija kongresnog centra, što će svakako doprineti kvalitetnoj ponudi“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.