KONGRESNI TURIZAM ADUT FALKENSTEINER HOTELA BELGRADE

FALKENSTEINER HOTEL BELGRADE****S

0
4308

Hotel poseduje prvoklasne sadržaje za konferencije i bankete raspoređene na dva sprata, impresivne površine čak 700m2 sa 6 konferencijskih i jednom banket salom, kapaciteta od 20 do 360 osoba u teatar stilu sedenja i 450 osoba u koktel stilu.

Svim korisnicima na raspolaganju su četiri konferencijske dvorane kapaciteta do 160 osoba, koje se uz pomoć pokretnog zida mogu kombinovati i spajati po želji klijenta. Tu su i dve prostorije za sastanke kapaciteta do 16 osoba, a svaka dvorana opremljena je najsavremenijom tehnologijom poput LED ekrana, DVD uređaja, konferencijske ploče, flipchart-ova i drugih rekvizita. Uz to, Falkensteiner hotel smešten je u središtu poslovne i trgovačke zone Novog Beograda, nedaleko od centra grada i velikih shopping centara i odlično je povezan sa aerodromom, a to je ujedno i velika prednost jednog poslovnog hotela.

Prednost beogradskog hotela je u tome što ima prostran konferencijski prostor površine 700 m2, savršen za organizaciju seminara, sastanaka, svih vrsta prijema i banketa. Hotel ima i salu za venčanja sa zlatnim tepihom, kao i svu prateću tehničku opremu“, rekao je direktor hotela Aleksandar Vasilijević.

Kada je reč o organizaciji događaja, Falkensteiner Hotel Belgrade jedan je od hotela koji je za kratko vreme razvijenom uslugom kongresnog turizma postao konkurentno mesto za organizaciju događaja u Beogradu. Upravo iz tog razloga, brojne svetski poznate kompanije odlučile su da važne datume obeleže u saradnji sa stručnim timom Falkensteiner-a.

Jedan od najvećih događaja koji je održan u Falkensteiner hotelu Belgrade je konferencija „Dani bez glutena” koju je posetilo više od 1.000 ljudi. Organizacija konferencije „Dani bez glutena” bila je ujedno i najzahtevniji događaj realizovan u hotelu, a tokom manifestacije pripremana je i služena bezglutenska hrana za sve učesnike.

U novobeogradskom hotelu zastupljena je usluga po principu „ključ u ruke“, gde stručni tim, u skladu sa željama i potrebama klijenata, preuzima organizaciju svih vrsta događaja od ideje do realizacije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.