Bilo da planirate opuštajući beg od svakodnevnice ili poslovni put, Kempinski Palace Portorož je mesto koje zadovoljava sve vaše potrebe uslugom od pet zvezdica. Kempinski Palace Portorož nalazi se u samom centru Portoroža u Istri na jadranskoj obali i jedini je hotel u Sloveniji u superiornoj kategoriji od pet zvezdica. Hotel je deo najstarije luksuzne hotelske grupacije, čuvene Kempinski Hotel Group.

Luksuzni hotel Kempinski Palace Portorož ponovo je otvorio svoja vrata 2008. godine, posle nekoliko godina rekonstrukcije istorijske Austrougarske palate, koja je nekada služila kao jedno od najvažnijih hotelskih odmorišta na austrijskom primorju.

Hotel je blizu srednjevekovnog bisera, grada Pirana, na samo nekoliko sati vožnje od aerodroma u Beogradu, Trstu, Ljubljani i Veneciji, zbog čega je njegova lokacija idealna za slobodno vreme, posao ili avanture.

Hotelska ponuda obuhvata 164 sobe superior i deluks kategorije i 17 ekskluzivnih apartmana, uključujući jedan luksuzni predsednički apartman i dva krovna apartmana sa đakuzijem na otvorenom. Sve sobe i apartmani su prostrani, vrhunski opremljeni u modernom ili tradicionalnom stilu.

Ovaj prelepi prostor u ponudi ima izbor barova, modernih konferencijskih sala, kao i jedinstvenu svečanu salu Crystal Hall i krovnu terasu, koji se koriste za različite događaje.

Crystal Hall
Crystal Hall

Pored navedenog, hotel je smešten iza prelepog istorijskog parka, koji je pogodan za specijalne događaje, venčanja iz bajke i promocije proizvoda.

U sklopu hotela Kempinski Palace je i 1.500 kvadratnih metara (16.145 kvadratnih stopa) luksuznog Rose SPA centra, koji sadrži nekoliko sauna, kao i bazen sa toplom morskom vodom koji može da bude i na otvorenom i na zatvorenom. Rose Spa u ponudi ima tradicionalne tretmane u kojima se koriste najekskluzivniji svetski brendovi.

Moderne verzije lokalnih specijaliteta i klasične mediteranske kuhinje služe se u dva à-la-carte restorana, Fleur de Sel i Sophia. Jutarnji švedski sto sa delimičnim samoposluživanjem otvoren je do podneva u fantastičnoj sali Crystal Hall, koja omogućava raskošno uživanje u mirnim jutrima na terasi uz pijuckanje kafe i pogled na jadransku obalu.

Kempinski Palace Portorož je najbolja lokacija duž Jadranskog mora koja pruža toplu istransku gostoljubivost pomešanu sa upečatljivim evropskim Kempinski duhom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.