Kempinski Hotel Grand Arena Bansko nagrađen od strane World Travel Awards 2012

0
2798

Kempinski Grand Arena BanskoWorld Travel Awards, ustanovljene su 1993. godine kako bi priznale, nagradile i proslavile uspeh u svim sektorima turizma. Brend World Travel Awards, prepoznatljiv je u celom svetu i predstavlja ultimativni znak kvaliteta.

Kempinski Hotel Grand Arena Bansko je osvojio ne jednu, nego dve World Travel Awards 2012 u kategorijama za vodeći resort i vodeći spa resort objekat u Bugarskoj. U kategoriji za vodeći resort u Bugarskoj, ovo je drugi put da je hotel dobio nagradu , s obzirom da je prvi put nagradu primio 2008. godine. Što se tiče kategorije spa-resort  ovo je peta nagrada za hotel, s obzirom da je hotel nagrade u ovoj kategoriji osvajao i prethodnih godina.

Ranije tokom godine, Kempinski Hotel Grand Arena Bansko primio je i  Trip Advisor’s Certificate of Excellence za 2012. godinu, sa izvanrednim pohvalama gostiju i time ostvario sveobuhvatnu ocenu od 4,5 na najvećem internacionalnom turističkom forumu. Gala ceremonija dodeljivanja nagrada održala se 6. oktobra 2012. godine u Conard Algarve u Portugalu. Tokom ovog događaja, Kempinski Hotel Grand Arena Bansko je još jednom bio prepoznat kao lider, osvojivši  najprestižnije nagrade u turizmu.

Kempinski Grand Arena Bansko poolGeneralni menadžer hotela, gospodin Orlando Stefani bio je zaista uzbuđen povodom nagrada i izjavio je : „ Zaista sam ponosam što smo uspeli da ponovo nadmašimo konkurenciju i da osvojimo ove vredne nagrade. Zaista je teško ostati na vrhu,  ali uvek dajemo sve od sebe kako bi se gosti osećali posebno i cenjeno tokom boravka u našem hotelu. Naši napori su prepoznati od strane gostiju i naš način da im se zahvalimo je da nastavimo da im pružamo luksuznu uslugu. Želeo bih da se zahvalim za dodeljeno priznanje i zaposlenima u hotelu.”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.