Kako organizovati događaj u jugoistočnoj Evropi?

0
4621

Prilikom organizovanja događaja, organizatori moraju doneti važne i ne tako jednostavne odluke, kao što su odabir odgovarajuće destinacije, hotela, prostora ili agencije, da provere da li postoje direktni letovi iz zemalja odakle su učesnici događaja, i slično.

Naravno, organizatori događaja moraju da pregovaraju i sklapaju ugovore i sa lokalnim pružaocima usluga. Pored celog procesa organizacije događaja, organizatori moraju voditi računa i da ostanu u okviru budžeta i vremenskih rokova. Svi se možemo složiti da ovo nije jednostavan posao.

SEEmice.com
SEEmice.com

Kako bi pomogli organizatorima događaja pri odabiru najbolje destinacije i pronalaženju odgovarajućeg prostora u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Bugarskoj, Rumuniji,…– jednom rečju u jugoistočnoj Evropi, pre 9 godina je osnovan portal www.SEEmice.com. I danas, www.SEEmice.com sa preko 230 pružaoca usluga, ostaje vodeći online alat za organizaciju događaja u jugoistočnoj Evropi.

SEEmice.com, zajedno sa sestrinskim portalom www.kongresniturizam.com, već skoro 10 godina uspešno povezuje organizatore događaja – kupce, sa pružaocima usluga u kongresnom turizmu. Danas, mnoge od uvaženih kompanija, kao što su Astra Zeneca, Henkel, Bosch, Berlin-Chemie, Strabag itd., su redovni korisnici ovih portala.

Sve je u dobroj pretrazi!

Kako bi ispunili potrebe #eventprofs SEEmice.com je konstantno unapređivan tokom godina, a poslednji put krajem 2015. godine, kada je u potpunosti redizajniran i prilagođen korišćenju na svim uređajima.

Prezentacije destinacija, hotela, prostora i agencija su obogaćene i urađene u skladu sa standardima organizatora događaja.

Sa stalnim ažuriranjem i sa svim prezentacija prethodno proverenih hotela, prostora i ostalih pružaoca usluga, na jednom mestu, pronalaženje najbolje lokacije i prostora za događaj je veoma lako.

Zahvaljujući višekriterijumskim opcijama pretrage svakom korisniku portala je obezbeđen najlakši način za pronalaženje najboljeg izbora, shodno njegovim potrebama.

Samo jednim klikom na BRZU PRETRAGU organizatori događaja mogu pronaći ono što žele. Za napredniju pretragu, organizatori mogu kliknuti na DETALJNU PRETRAGU.

Takođe, na POČETNOJ strani zahvaljujući opciji da se jednim klikom odabere tip prostora ili usluge, organizatorima će se prikazati kompletna lista rezultata.

Nakon pretrage, korisnici mogu omiljene izbore dodati u MOJ IZBOR i POSLATI RFP (odvojeno ili jedan RFP poslati svim odabranim). Taj upit se direktno šalje pružaocima usluga, sa obaveštenjem da su ih organizatori kontaktirali putem SEEmice.com. Slanje upita na ovaj način, organizatorima pruža određene prednosti, kao što su brzina odgovora i zagarantovano najbolja cena u tom momentu. Za SEEmice.com tim, ovo je dokaz da svoj posao radi na pravi način.

SEEmice.com
SEEmice.com

Zahvaljujući PRETRAZI PO LETOVIMA organizatori mogu pronaći zemlje u jugoistočnoj Evropi ka kojima postoje DIREKTNI LETOVI iz zemalja učesnika!

Ukoliko organizatori nemaju vremena da samostalno vrše pretragu, u svakom momentu mogu kontaktirati tim portala SEEmice.com i kongresniturizam.com na mail-ove office@seemice.com i office@kongresniturizam.com koji će im pomoći i obezbediti najbolje ponude koje zadovoljavaju njihove zahteve.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.