Pre više od 12 godina pokrenut je prvi portal koji objedinjuje kongresnu ponudu regiona jugoistočne Evrope – Kongresniturizam. Šta to znači za organizatore događaja?

Preko njega, svi organizatori događaja, jednostavnom pretragom, dolaze do prostora i lokacije koja zadovoljava njihove potrebe. Na sajtu se nalazi preko 230 kvalitetnih i
proverenih dobavljača. A po potrebi, stručni tim portala Kongresniturizam, koji se sastoji od event menadžera sa dugogodišnjim iskustvom, pomoći će organizatorima da dođu do pravog izbora prostora i usluge, ali i pružiti podršku oko planiranja i realizacije čitavog događaja.

Šta je kongresniturizam.com?

www.kongresniturizam.com je više od 12 godina vodeći regionalni portal za organizaciju svih vrsta događaja, sa bazom od preko 230 proverenih hotela, kongresnih centara, event prostora i pružalaca usluga na teritoriji Jugoistočne Evrope.

Više od 230 razloga za saradnju sa portalom Kongresniturizam

Portal Kongresniturizam služi za pronalaženje najboljih hotela, prostora i svih ostalih usluga potrebnih pri planiranju i u organizaciji događaja. Namenjen je kompanijama i organizacijama, event menadžerima i ostalima koji se bave ovom industrijom, a potreban im je pouzdan partner – pomoć, savet, pregovaranje sa dobavljačima, brza i prezicna realizacija. Kako portal postoji preko 12 godina, prilagođavanjem na tehnološke promene, zahteve tržišta i korisnika, u upotrebi su bile tri verzije sajta i dva kompletna redizajna – svaka verzija karakteristična i napredna za period u kom je bila aktuelna.

Na polju event menadžmenta www.kongresniturizam. com je zabeležio najveći rast u protekle dve godine, od čak 100%.

Poslednja verzija urađena je tokom prošle godine, a uključuje kompletan redizajn portala po poslednjim standardima, koji je nastao slušanjem i analiziranjem različitih potreba korisnika. Sada je sajt mobile responsive – prilagođava se svim veličinama ekrana, bez obzira na to da li je u pitanju desktop računar, laptop ili mobilni telefon, slike i fontovi su značajno veći, dok je ponuda hotela i prostora u prvom planu. Timu iskusnih event menadžera portala, pridružio se i avio sektor pa je tako proces planiranja i realizacije događaja potpuno zaokružen.

Avio karte za poslovne korisnike

Posebna pogodnost za poslovne korisnike, bilo za kompanije, udruženja ili pojedince, jeste brz, pouzdan i efikasan avio sektor portala Kongresniturizam. U najkraćem roku, pronaći će za poslovne korisnike najbolje konekcije, vremena i cene letova za željenu destinaciju. Upit za avio karte možete poslati na avio@kongresniturizam.com.

Kako radi pretraga?

Samo jednim klikom na home strani izlistavaju se hoteli, prostori ili agencije, čiji se izbor može suziti korišćenjem pametnih filtera, shodno potrebnim kapacitetima, postavkama sale, preferiranoj kategorizaciji, kao i prema željenoj destinaciji(ama) i ostalim kriterijumima važnim za event planere. Kada se pretragom dođe do hotela, event prostora ili agencije koji potencijalno odgovaraju potrebama događaja, svaki od njih može da se stavi u Favorites (ikonica srce), kako bi se sačuvali za kasnije – da se naknadno razmatraju ili da im se zbirno svima pošalje upit (mogućnost za registrovane korisnike) koji stiže odvojeno na mejl adrese svakoga od njih.

U proteklih 6 meseci, portal Kongresniturizam ima konstantan rast broja korisnika i dnevno beleži između 350 i 400 poseta, od kojih 49% njih pristupa portalu preko mobilnih uređaja.

Brza registracija

Za korišćenje ove napredne funkcije, koja uveliko olakšava posao i skraćuje vreme potrebno za slanje upita, potrebno je da se korisnik pre toga jednostavno, besplatno i brzo registruje – samo unosom svoje email adrese. Svaki od hotela, event prostora ili kongresnih centara na svojoj prezentaciji ima dugme UPIT koji služi kako bi im se upit pojedinačno poslao. Korisnici portala mogu da pošalju upit i portalu Kongresniturizam koristeći dugme NAPRAVI UPIT sa desne strane u hederu sajta (ili putem strane KONTAKT), ukoliko žele da im event menadžeri portala Kongresniturizma sa višegodišnjim iskustvom i poznavanjem tržišta, pomognu pri izboru dobavljača i/ili dostavljanju ponuda. Napomena: Navedena usluga je besplatna za korisnike portala.

S obzirom na promene i zahteve klijenata i tržišta, koje su se desile u poslednjih par godina portal Kongresniturizam, koji je na početku bio fokusiran na internet marketing u kongresnom turizmu regiona, prerastao je u regionalnu event menadžment kompaniju koja prati trendove kako u internet marketingu, tako i u organizaciji događaja i personalizovanom
pristupu klijentu.

SHARE
Prethodni tekstZašto ljudi vole priče?
Sledeći tekstPrvi Hotel Baštine u Zagrebu
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.