JEDINSTVENA HALA U BEOGRADU ZA VELIKE DOGAĐAJE

Kongresni centar - BELEXPOCENTAR

0
4717

Belexpocentar multifunkcionalna hala (veličine 2.500m2), može da ugosti 5.000 posetilaca i idealna je za organizaciju sajmova, kongresa, proslava i izložbi sa više odvojenih izlagača.

Posebno se može izdvojiti po mogućnosti organizovanja događaja iz automobilske industrije, s obzirom da je u halu moguće uvesti automobile.

Belexpocentar hala
Belexpocentar hala

Hala se može lako podeliti na manje prostore sa jednostavnim barijerama, a potpuno je obezbeđena strujom i instalacijama za telefon i internet putem medijskih kanala preko cele površine poda.

Belexpocentar je povezan sa hotelom Holiday Inn Beograd, gde klijenti mogu obezbediti smeštaj za učesnike događaja, kao i organizovati seminare do 200 učesnika u konferencijskim salama hotela, koje poseduju dnevno svetlo i pregradne zidove.

Pored 7 konferencijskih sala, hotel poseduje i prostrani foaje za posluženja i kafe pauze. Direktna veza sa hotelom i fleksibilnost prostora su glavni benefiti pri organizaciji događaja i prednosti Belexpocentar hale.

Profesionalna i potpuna podrška Holiday Inn Beograd i Belexpocentar tima je na raspolaganju u svakom segmentu organizacije događaja, kroz tehničke usluge i opremu, smeštaj, ketering, transfere, dekoraciju, i ostalih zahteva po potrebi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.