IT&CM Kina 2014 ugostio je, otprilike, 3.000 MICE profesionalaca uključujući DMC i PCO sektore, sektor korporativnih putovanja i asocijacija, kako iz međunarodnih tako i iz kineskih regija.

„Uspeh koji je IT&CM Kina 2014 postigao time što je privukao veliki broj kvalitetnih kineskih kupaca, ne predstavlja samo odraz ogromnog kupovnog interesa države Kine, već takođe daje i sliku snage i moći mreža i resursa koje poseduju organizatori, i koje koriste u svom pokušaju da dosegnu vrednosne segmente koje pružaju kako inostrani tako i naši domaći izlagači,” komentar je Zhang Jiana, Izvršnog Direktora CITS International MICE, jednog od saradnika i organizatora, a u vezi sa ovogodišnjim većinskim brojem kineskih kupaca.

Povećavajući značaj pomenutog, Darren Ng, Generalni direktor TTG Asia Media, i još jedan od organizatora IT&CM Kina, napomenuo je: „Sama MICE industrija Kine se razvija i raste 20% na godišnjem nivou, i time odražava bezgranične mogućnosti i šanse kako za inostrane tako i za domaće dobavljače iz oblasti MICE industrije. Neprevaziđen procenat kineskih kupaca zadovoljava želju kako inostranih tako i lokalnih dobavljača da podjednako prošire i međunarodno i domaće poslovanje.”

IT&CM Kina 2014 ugostio je, otprilike, 3.000 MICE profesionalaca uključujući DMC i PCO sektore, sektor korporativnih putovanja i asocijacija, kako iz međunarodnih tako i iz kineskih regija.

Ogroman potencijal novih mogućnosti snabdevanja koje postaju opipljive kroz veliki procenat od 65% novih kupaca iz inostranstva dobio je najviše ocene među izlagačima i ostalim zainteresovanim stranama. Ovo je ostvareno kroz nekoliko inicijativa uključujući partnerstvo sa CATS, kao i savetodavnim odborom proaktivnih lokalnih organizacija za korporativna putovanja, što je prošle godine dovelo do lansiranja serije sastanaka okruglog stola na temu Korporativnih putovanja u Šangaju i Čengdu. Sve to je doprinelo tolikom broju kineskih MICE i korporativnih kupaca na IT&CM Kina 2014.

Još jedan uzbudljiv momenat ovogodišnjeg događaja uključio je i lansiranje projekta Svet korporativnih putovanja (CTW – Corporate Travel World) Kina, koji će startovati u 2015. godini.

Ispred svega, IT&CM Kina privukao je zvanična predstavništva preko 20 vodećih Nacionalnih turističkih organizacija i kongresnih biroa iz Kine, azijske oblasti i šire, uključujući Hong Kong, Indoneziju, Japan, Koreju, Maleziju, Makao, Filipine, Šangaj, Singapur, Šri Lanku, Tajvan, Tajland, Ujedinjene Arapske Emirate, itd. Ovogodišnji sajam je predstavio i 154 nova izlagača, kao i nove predstavnike iz sektora kruzerskih i avio kompanija, i ponude iz Ujedinjenog Kraljevstva i Sjedinjenih Američkih Država, i time je ovogodišnji IT&CM Kina 2014 načinio najvećim u istoriji održavanja istog.

IT&CM Kina 2014 ugostio je, otprilike, 3.000 MICE profesionalaca uključujući DMC i PCO sektore, sektor korporativnih putovanja i asocijacija, kako iz međunarodnih tako i iz kineskih regija. Ostali bitni momenti događaja uključuju više od 600 registrovanih kupaca, 400 gostujućih delegata, preko 12.000 poslovnih sastanaka zakazanih na licu mesta i više od 70 poslovnih i obrazovnih sesija, kao i sesija iz oblasti umrežavanja u toku 3 dana. Aktivnosti pre početka sajma IT&CM Kina 2014 uključile su razgledanje grada Šangaj, kao i registraciju na licu mesta delegata koji su se unapred prijavili.

Od 2007. godine, IT&CM Kina se utvrdio kao vodeći kineski međunarodni sajam u oblasti MICE poslovanja (sastanci, podsticaji, konvencije i izložbe), edukaciji i umrežavanju, posvećen „promovisanju Kine svetu i sveta Kini“. Povezujući MICE izlagače i kupce iz Kine i inostranstva, sve na jednom dinamičnom tržištu, IT&CM Kina predstavlja platformu za međunarodne i kineske igrače u MICE industriji pružajući im mogućnost ispitivanja poslovnih šansi na svim poljima – dolazećim, odlazećim i domaćim. Delegati ovog trodnevnog događaja dobijaju najbolji povraćaj investicija u poslovanju, obrazovanju i umrežavanju, putem organizovanih poslovnih sastanaka, prezentacija, seminara, zvaničnih umrežavanja i tura. IT&CM Kina predstavlja deo IT&CM serije događaja koju organizuje TTG Events, poslovna grupa TTG Asia Media. Ovaj događaj se organizuje u saradnji sa CITS International M.I.C.E – podružnice u celokupnom vlasništvu CITS-a (China International Travel Service), i MP Šangaj.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.