Irski prvi namenski kongresni centar

0
7329

The CCD DaytimeKongresni centar u Dablinu (CCD) je zvanično otvoren 7. septembra 2010. godine. Kao deo jedinstvenog vida javno-privatnog partnerstva sa Kancelarijom za javne radove, CCD, je sagrađen na obalama reke Lifi (Liffey), obezbediće Irskoj prvoklasni namenski kongresni centar. Ovo će Irskoj omogućiti da se takmiči u profitabilnoj međunarodnoj mreži kongresa i skupova. Ugovor za izgradnju i upravljanje kongresnim centrom potpisan je u aprilu 2007. godine, a CCD prodajni tim uspešno vrši prodaju na ključnim prekookeanskim tržištima, a već je potvrđeno preko 24 manifestacija, koje po veličini variraju od 10 do 4.500 delegata. Ovo će irskoj privredi doneti dodatnih 76,8 miliona evra ekonomske dobiti.

Prvi namenski međunarodni centar za kongrese i manifestacije Irske pozicionira se sa ciljem da postane vodeći prvoklasni kongresni centar srednje veličine u Evropi. Mesto je projektovano tako da može da primi od 8 do 8.000 učesnika u 22 namenskih prostorija za skupove. Nudeći najnoviju tehnologiju, ovo sofisticirano mesto uključuje naprednu audio-vizuelnu opremu i sisteme osvetljenja, kao i Wi-Fi u salama i prostorijama za sastanke. Centar zapošljava oko 250 osoba na puno radno vreme.

SHARE
Prethodni tekstIZBOR ZA MIS CRNE GORE U AQUA PARKU HOTELA “MEDITERAN” U BEČIĆIMA
Sledeći tekst3200 sjedećih mjesta Liburnia Riviera hotelima
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.