Tulip Inn Putnik Belgrade*** – Internacionalni standardi upotpunjeni lokalnom uslugom

0
2599
Tulip_in_01

Za razliku od ostalih svetskih lanaca, filozofija poslovanja Golden Tulip-a bazira se na internacionalnim standardima uz kombinaciju unikatnog domaćeg gostoprimstva svake zemlje u kojoj se hotel nalazi.

Mamas corner beauty and kids bar

Našu uslugu odlikuje udoban i funkcionalan smeštaj, kao i jedinstven i inovativan koncept bara i restorana. Hotel poseduje 84 standardne sobe, 12 apartmana i 1 sobu za osobe sa posebnim potrebama.

Sve sobe i apartmani su opremljeni radnim stolom, telefonom, radio i TV setom, minibarom, klimom i imaju prozore koji se otvaraju. Sobe su prijatne i odgovaraju potrebama savremenog poslovnog čoveka.

Konferencijska sala može odgovoriti na najrazličitije zahteve klijenata. Sa dnevnim svetlom i savremenom audio-video opremom i maksimalnim kapacitetom od 150 osoba u teatar stilu sedenja, idealna je za organizaciju poslovnih i privatnih događaja. Svim gostima hotela je omogućen besplatan Tulip_in_02pristup bežičnom internetu.

Uživanje u kulinarskim specijalitetima je moguće u hotelskom restoranu Nevski, koji je otvoren za goste hotela, ali i sve one koji bi da uživaju u internacionalnoj kuhinji. Ovaj restoran, kameleonskog tipa, se lako prilagođava najrazličitijim zahtevima klijenata. Postoji mogućnost podele na dva dela i organizovanja poslovnog ručka, svadbene ili rođendanske proslave, različitih prezentacija. U sklopu hotela nalazi se i Absoult café bar u kome i do kasnih sati možete uživati u piću.

Tulip_in_03Jedinstveni koncept Festivala Paste organizuje se svakog petka u nedelji od 18:30 do 22:30. Tokom cele večeri gosti su u mogućnosti da za samo 888 RSD neograničeno konzumiraju razne specijalitete od paste, posluže se dezertnim bifeom kao i raznim salatama i anti pasti hranom.

Za goste hotela je na raspolaganju besplatan parking sa 29 mesta koji je pod budnim okom obezbeđenja.

Tulip Inn se nalazi u stecištu poslovnih centara, na svega 15 kilometara od međunarodnog aerodrome Nikola Tesla, 2.5 kilometra od Arene Beograd, 6 kilometara od centra grada, 5 kilometara od autobuske i železničke stanice i oko 7 kilometara od Beogradskog sajma. U neposrednoj blizini hotela se nalazi zemunsko milenijumsko zdanje, tvrđava Gardoš, opera-teatar Madlenianum i Dunavski kej. Beogradska tvrđava, Kalemegdanski park, Narodni muzej i pozorište, kao i pešačka zona Knez Mihajlova ulica su samo neke od znamenitosti Beograda koje treba videti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.