Inspirativna utrka do vrha hotela Westin Zagreb

0
2732

U četvrtak, 12. listopada, zagrebački će hotel The Westin Zagreb biti domaćin posebne utrke, samo za najodvažnije trkače – „Leaders Up(stairs) Run”- odnosno, utrka stepenicama svih 17 katova, do vrha hotela.

Nakon dolaska na cilj, sudionici utrke prisustvuju na konferenciji, čiji je cilj osvijestiti pozitivan utjecaj sporta, posebice trčanja na postizanje vrhunske pripremljenosti te iznimnih rezultata, kako u sportu, tako i u poslovnom okruženju. Svakodnevno je vidljivo da bavljenje sportom ima pozitivan utjecaj na ostvarenje uspjeha u poslovnom okruženju; kroz razvoj pobjedničkog stava, mentalne čvrstoće, fokusa na cilj te ustrajnosti, a nadasve pozitivno utječe na jačanje timske kohezije, sinergije te motivacije zaposlanika. Na konferenciji će se razmatrati i davati primjeri raznih tehnika Treninga Izvrsnosti™ i alata za adekvatnu pripremu duha i tijela koji vode ka vrhunskim sportskim, ali i poslovnim rezultatima.

Tijekom konferencije uspješni lideri i poduzetnici iz raznovrsnih područja će podijeliti svoja iskustva o najboljim strategijama vođenja. Novo obnovljeni The Westin Zagreb pripremit će ukusne i zdrave zalogaje za sve sudionike utrke. Publika i sudionici konferencije imati će dodatnu priliku osobno se upoznati i družiti s govornicama te postaviti direktna pitanja koja ih najviše zanimaju; a najinspirativnije sudionike čekaju i posebne nagrade!

„Leaders Up(stairs) Run” konferencija je koju organizira Run Croatia te Partus akademija za razvoj izvrsnosti,  uz potporu The Westin Zagreb hotela. Utrka počinje u prizemlju hotela u 17 sati.

Prijavite se i Vi, prijavom kao natjecatelj u utrci ostvarujete i mogućnost sudjelovanja na konferenciji.

Sve detalje, govornike te link za prijave možete vidjeti na:

www.partus-akademija.com/leaders-upstairs-run

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.