Indonezija zemlja partner 25. METUBES-a u Crnoj Gori

0
4143
METUBES 2016
METUBES 2016

Ambasada Republike Indonezije u Beogradu potvrdila je svoje učešće na Jadranskom sajmu u Budvi u svojstvu Zemlje partnera 25. Međunarodna turistička berza i sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo – METUBES-a.

Republika Indonezija, najrazuđenija ostrvska država na svijetu sa preko 17.000 ostrva i velikim turističkim i kulturnim potencijalima, predstaviće prvi put na Jadranskom sajmu zavidan broj egzotičnih destinacija, prirodnih bogatstava i važnost svoje tradicije.

Ova azijsko-pacifička zemlja će potencijalnim turistima iz Crne Gore pokušati da na najbolji način predstavi svoje kulturno bogatstvo i različitosti koje brižljivo neguje jer je reč o zemlji u kojoj živi više od 300 etničkih grupa.

Indonezija ovim partnerstvom želi da intenzivira saradnju sa Crnom Gorom u oblasti turizma, a izabrala je Jadranski sajam kao mesto za realizaciju svojih planova. Platforma za to već postoji, budući da Crna Gora ima odlične međudržavne odnose, ali će ih ovaj vid saradnje brže i efektivnije unaprediti.

25. Međunarodna turistička berza i sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo – METUBES biće održan od 21. do 23. aprila 2016. godine na Jadranskom sajmu u Budvi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.