ibtm world, prethodni EIBTM potvrdio je da će 47% novih kvalifikovanih gostujućih kupaca učesctvovati po prvi put na ovogodišnjem sajmu. Novi gostujući kupci predstavljaju 52 zemlje iz celog sveta.

Rob Dejvidson, Managing Director, MICE Knowledge rekao je „ Povećanje interesovanja gostujućih kupaca reflektuje rastući optimizam vezan za svetsku ekonomiju, kao što je i prikazano anketama iz poslednjeg kvartala viših menadžera koju je sproveo Economist Intelligence Unit. Ta anketa je pokazala da je balans učesnika ankete koji misle da će se poslovni uslovi poboljšati u narednih 6 meseci se povećao za 22% za razliku od prethodnog kvartala.”

Grejm Barnet, ibtm world, Senior Exhibition Director izjavio je „Da se broj prijavljenih gostujućih kupaca povećao za 38% u odnosu na prošlu godinu, kao i da je to divan rezultat. Takođe, 72% novih gostujućih kupaca koji su se prijavili za učešće organizuje više od 5 međunarodnih događaja godišnje, i pružaju idealnu poslovnu platformu za dobavljače iz oblasti kongresne industrije iz celog sveta da se povežu i da se moćnoj publici koja je sačinjena od kupaca.”

Prihvaćene prijave gostujućih kupaca ili organizatora događaja koji će učestvovati na sajmu po prvi put imaju prosečan budžet za događaj u iznosu od 10,1 milion dolara i uključuje kompanije kao što su Goldman Sachs, Deutsche Bank, Microsoft, Britvic Soft Drinks, Peugeot Citroen, GlaxoSmithKline, Fossil, Merck, Lamprel and Unilever.

G-đa Danijel Robins, Deutsche Bank AG, CB&S, koja će prisustvovati ibtm world 2015 kao gostujući kupac izjavila je „Učešće na ibtm world ima jako velik značaj za moje poslovanje i dozvoljava mi da pronađem dobavljače i prostore koji su pouzdani, neobični i profesionalni. Nadam se da ću ostvariti kontakte koje ću moći da iskoristim prilikom organizovanja konferencija i u inostrantsvu ali i kod kuće. Takođe smatram da je imanje ličnog iskustva pre rezervisanja određene usluge ili prostora jako važno. Osećam se mnogo sigurnije kada preporučujem nešto što sam sama videla, iskusila ili sarađivala sa dobavljačem u prošlosti.”

47% novih kvalifikovanih gostujućih kupaca iz 52 zemlje sveta

The My Association | My Club programme poželeće dobrodošlicu novim gostujućim kupcima iz glavnih asocijacija kao što su Udruženje nefrologa (ISN), Međunarodna provredna komora (ICC), Asocijacija za finansiranje razvojnih institucija Azije i Pacifika (ADFIAP), Wheeling Around the World (WAW),  Udruženje specijalista i Američka urološka asocijacija.

Džo Lieberman, Hosted Buyer Manager, ibtm world rekao je, „Ove godine imamo zaista impresivnu postavku asocijacija koje predstavljaju gostujuće kupce a koje su potvrdile svoje učešće, sa preko 62% novih kupaca koji predstavljaju asocijacije sa preko 1.000 članova. Nadovezujući se na ovo, prosečan godišnji budžet za svaki događaj novih kupaca je 6.3 miliona dolara.”

IBTM

Prijave gostujućih kupaca su pregledane i prihvaćene na osnovu broja i veličine sastanaka, događaja, podsticajnih putovanja i konferenecija koje organizuju godišnje, autoriteta individualne kupovine, njihov godišnji budžet za sastanke, događaje i podsticajna putovanja, vrednost njihovih poslednjih rezervacija kao i potencijal za buduće poslove u oblasti  kongresnog turizma i poslovnih putovanja.

Da saznate više o programu gostujućih kupaca pogledajte video www.ibtmworld.com/Hosted.

Kompanije koje pružaju proizvode, usluge ili tehnološka rešenja, a zainteresovane su za štand koji će im omgućiti koristi od pristupa globalnoj mreži moćnih kupaca iz kongresne industrije treba da kontaktiraju sales.ibtmworld@reedexpo.co.uk za više informacija ili da posete www.ibtmworld.com/exhibit

Da saznate više inofmacija o prednostima prisustvovanja na ibtm world i o registraciji kao trade visitor posetite: www.ibtmworld.com/visit2015.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.