IMEX Amerika nadmašuje prognoze

0
4910

Novi poslovni sajam svetske kongresne industrije, poslovnih i incentive putovanja; prvi sajam IMEX Amerika održava se od 11. do 13. oktobra 2011.g. u izložbenom prostoru Sands Expo koji je povezan sa hotelom Venetian/Palazzo. Strateški partner izložbe i glavni obrazovni provajder je organizacija MPI, koja obezbeđuje jedinstveni niz govornika i predavanja za posetioce sajma IMEX Amerika koji počinje  10. oktobra 2011.godine kao ,,Pametni ponedeljak”, sa Danom obrazovanja i inovacijama MPI-a pod sloganom ,,Upoznaj drugačije’’, i traje tokom čitavog sajma.

IMEX ima i ekskluzivno partnerstvo sa Američkim turističkim udruženjem, državnom, neprofitnom organizacijom koja predstavlja sve komponente američke turističke industrije vredne 704 milijarde dolara, i ima podršku udruženja DMAI i Site i industrijsko partnerstvo sa PCMA. Drugi partneri koji podržavaju sajam IMEX Amerika uključuju: ACTE Global, ADME, AIPC, ASAE: CIC, ECM, IAEE, JMIC, ICCA, IAPCO, Site, Venetian resort i Palazzo resort, Alan Waxler Group i Nadležne organe Las Vegasa za organizaciju kongresa i posetioce.

IMEX Amerika nudi jedinstveni model poslovnog sajma, nov na američkom tržištu. On obezbeđuje izlagačima susrete i zakazivanje poslovnih sastanaka na njihovim štandovima sa više od 2000 visoko kvalifikovanih gostujućih grupa kupaca (hosted buyer). Većina (80 procenata) tih kupaca dolazi iz Severne Amerike, a ostatak iz drugih krajeva sveta. Uz to, očekivano je učešće hiljada dodatnih američkih kupaca iz cele Severne Amerike. Ulaz na izložbu i njen obrazovni program su potpuno besplatni.

Kada sajam IMEX Amerika po prvi put otvori svoja vrata u izložbenom prostoru Sands Expo, u Las Vegasu, 11. oktobra 2011, biće to najveći ovogodišnji poslovni sajam – i događaj u kome učestvuje najveći broj gostujućih grupa kupaca u SAD ikada – koji će biti okrenut poslovnim, obrazovnim i potrebama umrežavanja u okviru kongresne industrije, poslovnih i podsticajnih putovanja.

,,Proveli smo skoro dve godine govoreći o tome zašto je IMEX-ov poslovni model drugačiji i kako i zašto će tačno kongresna industrija u SAD imati koristi od njega. Poslovanje je u središtu svega što radimo i ono je pre svega razlog zbog kojeg smo lansirali sajam IMEX Amerika. Verovali smo da je SAD potreban svež format poslovnih sajmova i u potpunosti verujem da će se sajam IMEX Amerika sada dokazati – u pogledu obima poslovanja, kvaliteta i broja kupaca, kao i broja i raznolikosti izlagača.” rekao je predsednik IMEX-a, Rej Blum, u očekivanju prvog sajma IMEX Amerika. ,,Štaviše, uz pomoć našeg strateškog partnera i glavnog obrazovnog provajdera, firme MPI, naš obrazovni program će biti nenadmašan. Uz neprevaziđenu podršku industrije, bili smo u stanju da organizujemo izuzetnih 14 događaja vezanih za udruženja u industriji na jednom mestu. Verujem da će zbir delova biti veći od celine i pozivam svakoga u kongresnoj industriji, sve u okviru poslovnih i podsticajnih putovanja da dođu u Vegas i sami iskuse ,,uticaj IMEX-a’’ na svoje poslovne ciljeve.”

  • Više od 1800 do sada potvrđenih izlagača koji predstavljaju 100 zemalja
  • Više od 90 potvrđenih obrazovnih događaja uživo
  • MPI najavljuje niz govornika za “Pametni ponedeljak”
  • Onlajn dnevnik i alatke za zakazivanje sada i uživo
  • Najavljeni su dobitnici nagrada Wild Card i TechnoHow Zone
  • Forumi i sastanci za razmenu ideja u liderstvu u industriji
  • Otvorena nova partnerstva u industriji i udruženjima
  • Las Vegas želi toplu dobrodošlicu industriji
  • IMEX America ozelenjava (“greening desert”) pustinju

,,Nismo mogli da dočekamo da vidimo kako ovaj događaj oživljava u Las Vegasu sa našim višegodišnjim partnerom, IMEX-om,” rekao je Brus Mekmilan, predsednik i izvršni direktor organizacije Meeting Professionals International (MPI). ,,Jedva čekamo da se svakodnevno povezujemo sa hiljadama profesionalaca preko naših inovativnih obrazovnih programa i tema. Uvereni smo da će učesnici pronaći inspirativne ideje koje mogu da sprovedu u delo tokom sajma i svojih karijera – što je upravo zadivljujući profesionalni razvoj koji firma MPI stalno postiže.”

SHARE
Prethodni tekstLIGA Doktora – profesionalna online mreža doktora medicine
Sledeći tekstACTE Global – Association of Corporate Travel Executives
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.