IMEX Amerika 2012

0
4844

IMEX Amerika 2012 će predstaviti novine za poboljšanje iskustva kupaca

Od 09. do 11. oktobra u Las Vegasu, preko 2.000 gostujućih grupa kupaca i 1.000 ili više ne-gostujućih industrijskih kupaca – zvanih kupci učesnici – posetiće sajam IMEX Amerika 2012. Oni će doći da iskoriste slobodan, poslovno fokusiran sajam, koji karakteriše popunjenost sa više od 1.800 izlagača iz 147 zemalja, obiman program besplatne edukacije, kao i višestruke mogućnosti umrežavanja na visokom nivou i organizacije zajedničkih događaja.

Povećanje mogućnosti umrežavanja i edukacije

Na primer, „Pametni ponedeljak”(Smart Monday) je slobodan dan profesionalne edukacije koji se održava dan pred početak sajma IMEX Amerika. Ovogodišnji „Pametni ponedeljak” podržan od strane MPI – Meeting Professionals International (Smart Monday Powered by MPI), održava se 08. oktobra u Las Vegasu, a smatra se kao dodatak rano-večernjem prijemu za planere koji svima daju više vremena da se upoznaju i spoje sa novim kontaktima iz ove industrije. IMEX Amerika je takođe proširio „Pametni ponedeljak” Udruženjem Fokus i Večernjim programom, koji uključuju veći broj seminara i izbore studija slučaja za udruženje rukovodilaca sastanaka, povećanje međusobno povezanih učenja (peer-to-peer learning) i umrežavanja, plus tri nove ciljane edukacije: „izvršni”, „globalni” i posebno tematike „sastanaka”.

Pored toga, svi tokom jedne nedelje dobijaju besplatno 100- plus sesija profesionalnog razvoja i obrazovanja na sajmu IMEX Amerika, uključujući ključne teme i veliki izbor seminara i radionica u Sands Expo centru, kao i izložbenim prostorima na lokacijama kao što je Centar Inspiracije (Inspiration Center). Održivi centar IMEX Amerika će, na primer, takođe biti mesto za najnovije informacije o „zelenim sastancima” (događajima koji uključuju zaštitu životne sredine) i planiranju događaja plus novi proizvodi i usluge, kao i informacije o relevantnim ekološkim pokazateljima.

Kako bi se snašli brzo i lako, za sve kupce koji posećuju IMEX Amerika sajam postoje besplatne usluge shuttle-buseva, što važi i za kupce-učesnike kao i za gostujuće kupce, koje će ovi autobusi prevoziti na relaciji hotel – Sands Expo – McCarran aerodrom.

Saznajte više o tome kako da budete gostujući kupac ili kupac učesnik na sajmu IMEX Amerika, ili se registrujte za sajam.

**********************
Strateški partner sajma i vodeći edukativni partner je MPI, koji podržava „Pametni ponedeljak”, ceo dan obrazovanja na dan pred početak sajma, a koji će se održati 08. oktobra. „Pametni ponedeljak” takođe uključuje i niz edukacija na visokom nivou, od strane drugih partnera i asocijacija; uključujući Udruženje Fokus – konferencija u okviru konferencije za udruženja planera sastanaka – od strane ASAE i ICCA i PCMA.

IMEX takođe ima ekskluzivan partnerski odnos sa udruženjem US Travel i usvojen je od strane DMAI i Site, ima industrijsko partnerstvo sa PCMA i ICCA Biznis Partner. Drugi partneri koji podržavaju sajam IMEX Amerika uključuju: ACTE Global, ADME, AIPC, AMCI, ASAE: Centar za pridruživanje rukovodstva, Udruženje Forum Chicagoland, CIC, CSAE, ECM, FICP, GMIC, IACC, IAEE, IAPCO, ISES, JMIC, PATA, SKAL, Spin. Spisak media partnera možete pronaći na web sajtu.

Važni datumi: 08. oktobar 2012. godine – „Pametni ponedeljak”; 09. – 11. oktobar 2012. godine – IMEX Amerika

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.