Ime je isto ali IMEX nikada ne stoji u mestu

IMEX Frankfurt 2019

0
2050

Uz besplatnu registraciju za IMEX u Frankfurtu od 21. do 23. maja, misija IMEX tima je da podseti industriju događaja da drži na oku „daleki horizont“ i sajmove kao što je IMEX koristi za stalno ažuriranje svog znanja, seta veština i poslovne mreže.

„O sebi mislimo kao o sopstvenoj konkurenciji. Svake godine postavljamo nove ciljeve i standarde za svoje sajmove i jednako za sve naše učesnike, kupce i izlagače, pa se ni ovaj maj u Frankfurtu neće razlikovati. Znamo da je to ono što je ovoj industriji potrebno – i ono što ona očekuje – od sajma IMEX. Bilo da je to više iskustvenih koncepata, veće izlaganje
tehnologiji, više mentorstva i prilika za povezivanje ili jednostavno više trendova i uvida od strane stručnjaka, mi se zalažemo za pružanje snažnog, merljivog odgovora na vreme i trud koji ljudi ulože kada dođu na IMEX“, objašnjava Carina Bauer, generalni direktor IMEX grupe.

Izlagači i programi za različite specijalne događaje koji se odvijaju u Edu ponedeljak (EduMonday), 20. maja, će uskoro biti najavljeni, dok neki od izlagača čije je učešće već potvrđeno uključuju Novi Zeland, Senses of Cuba, Kongresni biro Barselone, Visit Brussels, Kempinski hotele, Melia hotele i Letoniju. Kada je završen Svetski ekonomski forum u Davosu, svaka zemlja i industrija na planeti imala je priliku da oseti šta će biti aktuelno ove godine i IMEX se u tome ne razlikuje. „Agenda u Davosu je fascinantna. Govori o životu „u svetu sa novim planetarnim granicama u pogledu svog razvoja“ i podseća nas da ulazimo u „Četvrtu industrijsku revoluciju“ koju oblikuju napredne tehnologije koje se spajaju kako bi brzo kreirale inovacije, u razmerama koje nemaju paralele u ljudskoj istoriji. U tom kontekstu, od još većeg značaja je provesti vreme na sajmu IMEX kako bi se videlo na koji način skupovi i događaji na globalnom nivou kao i industrija motivacionih putovanja odgovaraju na promene,“ saopštila je Carina Bauer.

Poziv novim, smelim, briljantnim izlagačima

Pozivamo stručne izlagače i prezentere da se prijave za prezentovanje edukativnih sesija na IMEX-u u Frankfurtu. Ove godine IMEX tim je posebno zainteresovan za prijave koje se tiču efikasnosti/produktivnosti, povezivanja, veština pregovaranja i „teških“ razgovora, mašte i
znatiželje, upravljanja i planiranja kriznim situacijama i veštačke inteligencije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.