HOTELI MAISTRA – ROVINJ KAO JEDINSTVENA DESTINACIJA

HOTELI MAISTRA, ROVINJ

0
5548

Vodeća hrvatska turistička kompanija Maistra kontinuirano je usmjerena na razvoj svoje kongresne ponude što dokazuje i posljednja opsežna investicija u hotel Lone, a kojim je ujedno zaokružena ponuda kongresnog centra Cap Aureo, jednog od najvećih kongresnih centara u regiji.

Centar predstavlja cjeloviti kongresni kompleks sa smještajnim objektima različitih kategorija – hotel Lone, Monte Mulini, Eden i Park, smješten unutar zaštićene park šume Zlatni rt, tik uz more, a opet u neposrednoj blizini grada Rovinja. Centar obuhvaća 20 dvorana, od kojih najveća prima 650 sudionika, a sve dvorane ukupno raspolažu kapacitetom od gotovo 1.600 sudionika.

Osim Cap Aurea, Maistra u svom portfelju broji i kongresni centar Adris koji se nalazi u samom centru Rovinja u prostorima bivše tvornice duhana. Ovaj kompleks prostire se na površini od 30.000 četvornih metara te se sastoji od suvremeno uređene koncertne dvorane i galerije te izložbenih prostora savršenih za organizaciju velikih manifestacija i kongresa. Glavna dvorana ima maksimalni kapacitet od 1.500 sjedišta, a druga po veličini dvorana 1.000 sjedišta.

Kongresni centar Cap Aureo obuhvaća 20 dvorana, od kojih najveća prima 650 sudionika, a sve dvorane ukupno raspolažu kapacitetom od gotovo 1.600 sudionika.

Pored njih unutar centra dostupno je još desetak odvojenih dvorana različitih kapaciteta, te prostori za registraciju sudionika, press centar, brojni uredi i sobe za sastanke, gala večere, zabavne punktove i sl.

Dodatnu kvalitetu kongresnoj ponudi Maistre, pored spomenutih kongresnih centra, daju i ostali hoteli koji raspolažu sa kongresnim sadržajima – hotel Istra na otoku Sv. Andrija u Rovinju i hotel Pineta u Vrsaru.

Kongresni centar Adris koji se nalazi u samom centru Rovinja u prostorima bivše tvornice duhana. Ovaj kompleks prostire se na površini od 30.000 četvornih metara. Glavna dvorana ima maksimalni kapacitet od 1.500 sjedišta, a druga po veličini dvorana 1.000 sjedišta.

U kontekstu konferencijskog turizma Maistra nudi čitav niz komplementarnih sadržaja i usluga koji presudno utječu na zadovoljstvo ukupnom ponudom profila korisnika kongresnog turizma, a koji se kreću od komunikacijske povezanosti internetom pa sve do izbora vrhunskih restorana, sportskih i tematskih wellness sadržaja, zabavnih sadržaja kao i mogućnost doživljaja grada, kulture i običaja destinacije.

Jednako tako, osim kvalitete kongresnih kapaciteta i sadržaja, ono što Maistru karakterizira, te daje veliku prednost, je i geografski položaj Rovinja kao jedne od najbližih mediteranskih kongresnih destinacija za zemlje srednje i zapadne Europe. Kvalitetna cestovna povezanost te blizina šest međunarodnih zračnih luka prednost su koju cijene svi organizatori i sudionici kongresa.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.