HotelBrain proširio poslovanje na Srbiju i Crnu Goru

0
3552

HotelBrain, najveća white flag hotel menadžment kompanija u Grčkoj, proširila je svoje poslovanje na tržište Srbije i Crne Gore, sa sedištem u Beogradu.

Svečano otvaranje kompanije održano je 01. oktobra u hotelu Leopold I, u Novom Sadu. HotelBrain pod svojim menadžmentom oduhvata 120 hotela na 38 destinacija u Grčkoj, Turskoj, Libanu, Kipru, a sada i u Srbiji i Crnoj Gori.

Nakon napora gospodina Nikole Seneši, partnera HotelBrain kompanije na teritoriji Srbije i Crne Gore, potpisani su ugovori o hotel menadžment saradnji sa hotelom Park u Novom Sadu, hotelom Leopold I u Novom Sadu, kao i razvojni projekat  i projekat upravljanja butik hotelom Vila Park u Novom Sadu.

Kako je na Balkanu povećan porast tražnje za uslugama hotelskog menadžmenta, gospodin Panos Paleologos, predsednik i osnivač HotelBrain kompanije, napomenuo je da je u potpunosti spreman da svoju ekspertizu proširi i na ova tržišta.

HotelBrain je do sada dva puta dobijao nagrade od Tourism Award i Wold Travel Award organizacija, a septembra 2015 prestižna World Travel Award nagrada za vodeću Hotel Menadžment kompaniju u Evropi je još jednom pripala kompaniji HotelBrain.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.