Hotel Sheraton Novi Sad – prava adresa za uspešne skupove

0
3201

Prvi Sheraton hotel u Srbiji, pored neupitne elegancije, komfora i kvalitetnih sadržaja, posebno se izdvaja svojim izuzetnim kongresnim prostorom.

Sa ukupno šest konferencijskih sala i kapacitetom do 500 učesnika, kao i mogućnošću organizacije više događaja istovremeno, Sheraton je postao najbolja adresa u Novom Sadu za organizaciju uspešnih poslovnih događaja. Uz konferencijske sale, executive lounge i biznis centar, hotel je pogodan istovremeno za manje sastanke i gala evente u svečanoj sali od 400 m2.

Upravo tu snagu da novi Sheraton hotel inicira organizaciju velikih skupova i događaja, dokazuje i činjenica da je ovde za par meseci od otvaranja hotela organizovano na desetine uspešnih skupova. Kongresni prostor odlikuje najsavremenija tehnička opremljenost, sale
ispunjene dnevnim svetlom i izdvojenost od ostalih hotelskih sadržaja, čime se postiže neometana realizacija događaja. U ime najviših standarda hotelijerstva, hotel Sheraton će pored kongresnh sadržaja, svojim klijentima približiti i druge turističke vrednosti grada
i okoline, upakovane u jedan proizvod i posebno iskustvo – od vinarija, salaša, manastira i istorijskih znamenitosti do unikatnog doživljaja multikulturne i multietničke sredine kakva je okolina Novog Sada.

Nova sezona skupova donosi nove biznis pakete i promotivne cene za skupove od 15 do 250 učesnika:

• multifunkcionalni konferencijski prostor
• najmodernija tehnička oprema
• izuzetna gastronomska ponuda
• profesionalna podrška organizaciji događaja
• specijalne cene smeštaja za učesnike događaja
• Wi Fi
• Parking

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.