Hotel Palisad, zahvaljujući skoro pet decenija dugoj tradiciji, bogatstvu svoje ponude i kvalitetnoj usluzi, važi za pionira kongresnog turizma na Zlatiboru.

Danas se Palisad svojim korisnicima predstavlja sa novim, inoviranim konceptom koji je baziran na kapacitetetu od 200 potpuno renoviranih dvokrevetnih soba, od kojih se 110 najmodernije opremljenih nalaze u novom A bloku.

Pored ovoga, hotel nudi i dva funkcionalno odvojena kongresna centra koji su u potpunosti opremljeni da zadovolje potrebe modernih poslovnih skupova.

Kongresni centar Palisad prostire se na 735 m2 i sastoji se od jedne velike i pet manjih kongresnih sala čiji kapacitet i raspored sedenja zavisi od želje i potrebe klijenata tako da može imati od 50 do 350 mesta.

Sala na prvom spratu ovog kongresnog centra , pored svoje osnovne namene, može se koristiti i kao banket sala, a pogodna je i za izložbeni prostor.

Kongresni centar Srbija je zaseban entitet koji je u oktobru 2013. godine renoviran i zauzima 450 m2. Nalazi se u borovoj šumi iznad jezera, raspolaže salom koja je kapaciteta oko 700 sedećih mesta.

U sklopu Kongresnog centra Srbija nalazi se restoran kapaciteta 200 mesta koji je idealan za organizovanje svečanih koktela i poslovnih ručkova.

Sve sale poseduju profesionalnu video i audio opremu, a korisnicima je na raspolaganju i stručno tehničko lice.

Osoblje hotela Palisad obučeno je za potrebe stručnih skupova tako da može odgovoriti i na najzahtevnije zadatke. Sale poseduju video bim-ove, laptop-ove, ozvučenje, konferencijske i bežične mikrofone, WiFi, flipchart-ove i monitore.

Organizovanje manifestacija i događaja

U restoranu hotela Palisad moguće je organizovati gala večere za oko 600 osoba ili u a La cart restoranu Zlatani bor, kapaciteta za 180 osoba.

Takođe, u hotelu je mouće organizovati bogat kulturno-umetnički program: muzičke koncerte, izložbe, pozorišne predstave, modne revije, degustacije vina i lokalnih specijaliteta kao i razne sportske događaje.

Hotel Palisad je do sada organizovao neke od najzahtevnijih kongresa, okupljanja i simpozijuma među kojima su: ČIGRE sa oko 1.000 učesnika, Kongres Kardiologa Srbije i Godišnje savetovanje Vrhovnog suda Srbije sa po 800 učesnika, Kongres Veterinara Srbije sa oko 600 učesnika, Savetovanje Apelacionog suda za 500 osoba, Simpozijum Energetičara za oko 400 učesnika i mnoge druge.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.