Hotel-jahta sa 5 zvezdica u Gibraltaru

0
4506

Gibraltar je jedna od omiljenih destinacija za bogate turiste, baš kao Monako i Singapur ali je manjak smeštajnih kapaciteta do sada predstavljao nerešiv problem.

Prema izjavi izvršnog direktora komapnije „Sunborn Gibraltar”, Brajanu Stivendejl, koja i gradi ovaj luksuzni hotel na jahti, u Gibraltaru nikada nema dovoljno hotela i već dugo je pokušavano da se nađe rešenje za to. Takođe, on je izjavio i da „za razliku od tradicionalnog građenja – u kojem imamo kamione, kranove i brojne opstrukcije i kašnjenja, mi smo već napravili proizvod koji sada lako može da se isporuči do brojnih egzotičnih lokacija.”
Hotel-jahta je dugačka 142 metra, a gostima će na raspolaganju biti 189 soba, spa i teretana, sala za koktele, konferencijske sale, čak i sala za ples. Imaće 7 spratova, a iznajmljivanje sobe će koštati između 300 i čak 3.000 dolara po danu/noći.

Brod je sagrađen u Maleziji, a za dok u gibraltarskoj „Ocean Village” marini, gde će i biti usidren, će biti prikačen pomoću šest superjakih hidrauličnih ruku. Inače, gosti će na brod ulaziti preko staklenog mosta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.