Hotel Hills Sarajevo, Congress & Thermal Spa Resort – Nov hotel u Sarajevu

0
5059

Hotel Hills Sarajevo, Congress & Thermal Spa Resort je novoizgrađeni hotel koji se nalazi na atraktivnoj lokaciji u centru zelene oaze Sarajeva i samo 2 km udaljen od Internacionalnog aerodroma Sarajevo.

Hotel Hills Sarajevo, Congress & Thermal Spa Resort je dio Mrkulić grupacije, najveće grupacije u sferi turizma i ugostiteljstva u Bosni i Hercegovini u čijem je vlasništvu i hotel Hollywood Sarajevo 4*, Termalna Rivijera i Hollywood travel.

Hotel Hills Sarajevo, Congress & Thermal Spa Resort raspolaže sa 260  komfornih, sofisticiranih, luksuznih soba i apartmana sa biranim detaljima i balkonom.

 

Gostima je na raspolaganju i višenamenski kongresni centar sa modernom konferencijskom tehnologijom, termalni spa sadržaji, unutrašnji i spoljašnji bazeni, adrenalin park za decu i odrasle na impresivnih 2.200 kvadratnih metara, sale za venčanja, nekoliko restorana sa nacionalnim i internacionalnom hranom te restoranom na krovu hotela.

Vrhunski smeštaj i konferencijski kapaciteti, profesionalna usluga s daškom osobnosti i širok raspon sadržaja su ono što Hotel Hills Sarajevo, Congress & Thermal Spa Resort garantuje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.