Eventex 2016 nudi revolucionarni format na fantastičnoj lokaciji

0
3106
Eventex Awards
Eventex Awards

U periodu od 16. do 18. marta 2016. godine, Sofija u  Bugarskoj biće domaćin 8. izdanja Eventex – međunarodnog profesionalnog događaja za organizatore događaja širom sveta.

Ovogodišnji Eventex nudi 3 dana izuzetne edukacije, premium prilika za umrežavanje i globalne industrijske trendove. Pored toga nagradiće najsjajnije događaje, agencije, govornike i tehnološka rešenja za događaje iz 2015. godine na svečanoj Awards Ceremony koja će se održati 17. marta.

Prva dva dana Eventex-a 2016 posvećena su celodnevnim vrhunskim radionicama na temu dizajna događaja, content i eksperimentalnogmarketinga, incentive putovanjima i tehnologiji za događaje.

Vrhunske radionice vodiće svetski eksperti kao što su Viktor Neyndorff, Elling Hamso, Brand Krueger, Majkl Heipel i Rob Dejvidson. Treći dan događaja namenjen je nekonvencijalnoj konferenciji na temu holističkog pristupa događajima sa govornicima iz Nemačke, Bugarske, Holandije, Kanade i Indije.

„Ovo je naš najveći Eventex do sada i jako smo zadovoljni što sarađujemo sa najbistrijim umovima iz svetskoj kongresnoj industriji.” – rekao je Ovanes Ovanessian, osnivač i  CEO događaja. Radionica eksperimentalnog marketinga je najpopularnija do sada, a prate je dizajniranje događaja za veći ROI i radionica Event Canvas.

Očekuje se da će konferencija koja će se održati 18. marta okupiti oko 350 profesionalaca, kako sa domaćeg tržišta tako i sa međunarodnog. Konferencija će se održati u Sofia Event Centru –  najnaprednijem prostoru za događaje u zemlji!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.